980x240-ohmbet

MMA-Panelen: UFC 214 & Jimi Manuwa

MMA-PANELEN-UFC214

MMA-Panelen har som vi meddelat tagit semester i några veckor, men med tanke på att årets största UFC-gala äger rum den 29:e juli så spelade vi in ett specialavsnitt enbart för denna supergala.

Vi gästas av Jimi Manuwa som berättar om den kommande matchen mot Volkan Oezdemir, beefen med Daniel Cormier, träningarna på Allstars Gym och om den rådande situationen om nästa titelutmanare.

Panelen dissekerar de fem största matcherna på UFC 214; Robbie Lawler mot Donald Cerrone, Jimi Manuwa mot Volkan Oezdemir, Demian Maia mot Tyron Woodley, Cristiane Justino mot Tonya Evinger och Jon Jones mot Daniel Cormier.

Det här inlägget postades i MMA Panelen, Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Jaser Davari

  Fixat felet :)

  • AA

   Tonya. Not Tanya

 • walkofknockout

  Trodde inte Robbie sparrades Nadia iaf vad han säger själv…?

 • Ljuger jag?

  Vem är favorit på Unibet i matchen mellan Daniel Cormier och Jon Jones?
  Yoel Romero eller Robert Whittaker ?

  • Emil Karlsson

   Hehe den var jävligt svår.

 • AndThatIsTheTruth

  I really like Jimi Manuwa! He seems to be a stand up guy. Really down to earth and also a killer in the octagon. I´d love to see him as the champ in the near future. Best of luck to him.

 • Sossa

  Gillar Jimi men vad fan är detta för bullshit att han och Alexander är vänner och att de inte vill möta varandra och ifall Alexander blir mästare i viktklassen så byter Jimi viktklass till en lägre eller högre? Wtf?! Är de inte riktiga fighters som vill vinna,vara bäst och få bältet? Så man ska ge upp och jaga bältet och bli bäst och ge upp drömmet om att bli världsmästare och slösa bort all tid bara för man blivit ”vän” med en motståndare??

  Låter töntigt och trögt enligt mig. En fighter ska inte böja sig så lätt. Ifall Alexander blir världsmästare och Jimi får chansen mot bältet då ska han fan i mig ta chansen och försöka besegra Alexander. Senare efter matchen (högst 25 min) så kan de bli bästisar om de vill!!!! Hur svårt ska de vara?!

  (Ps. Anledningen till vrf jag inte fightas i MMA är för att jag vet att jag kommer att komma till UFC och alla mästare och andra fighters där är mina polare och förebilder som jag respekterar väldigt mycket. Så vill inte fighats mot nån av dom. Därför är jag inte en MMA fighter.

  Skönt argument eller hur?)

  • Styrbjörn

   Fast som Phil Davis påpekade i en intervju hos Viaplay så behöver man som fighter upprätthålla dessa relationer. Det är nyttigt. Allstarsgänget har världsklassiga sparringpartners som litar på varandra fullt ut. Man behöver ha några sparringpartners som man kan lita på så att man avslöjar alla sina tricks och knep. De vet ju allt om varandras stil och vad som funkar och inte funkar. Då är det klart att man inte vill fightas.

   Dels för att man riskerar att förstöra den relationen som är väldigt givande, och då måste man bygga upp nya relationer och också hitta partners man är kompatibel med. Och dels för att de vet allt om ens stil också, stor risk.

   • jonzyjonzy

    Exakt, Styrbjörn. Relationer och förmågan till samarbete är key, vilket skiljer oss i människobyn ifrån resten, dvs apor, lemurer och nyckelpigor. Att som Sossen ovan hävda ensam är stark och alla andra är pussies, får vederbörande att klappa i första, både i buren och i det riktiga livet.

    • Styrbjörn

     Har saknat dig, Jonzy.

 • Calle

  Ni är grymma.

 • Ruthless

  Hessi. Du får nog gå ner en storlek i skjortan. Det ser tyvärr för jävligt ut runt axlarna.

 • Lord

  avgå Jaser

 • Val Venis

  Visst är Hessi rätt lik Ido Mosseri från bland annat filmen Jiddra inte med Zohan? :) https://uploads.disquscdn.com/images/4c4f5532caf2ba82c4eb024567aa7b49495237b202492fbb07c427e608272f7c.jpg

 • Toks1

  Underhållande och bra avsnitt! Tack som fan!
  Jag tror det blev lite tokigt bara när videoanalysklippet ska visas när en önskad omtagning blev kvar :)

MMA Panelen

Fler MMA Panelen: