MMA-Panelen: UFC 221

MMA Panelen UFC 221

MMA-Panelen är tillbaka med ett minst sagt fullspäckat program! I dagens avsnitt går panelen igenom UFC Fight Night 125 där huvudmatchen utspelade sig mellan Lyoto Machida vs. Eryk Anders. Chefredaktör för Kimura, Jaser Davari och den forne UFC-fightern David Bielkheden för en livlig diskussion kring det sena stoppet i matchen mellan Valentina Schevchenko och Priscila Cachoeira och mycket mer.

David Bielkhedens berättar om sin utmaning till Gunnar Nelson, Vickan och Bielkan går igenom en grym teknik. Vi har även en grym intervju med UFC-fighter Oliver ”The Future” Enkamp med i dagens panel program. Panelen bryter även ned helgens gala, UFC 221, där huvudmatchen utspelar sig mellan Luke Rockhold och Yoel Romero om interimbältet i mellanviktsdivisionen.

Som om det inte vore nog har även Kaveh Sabeghi och Vickan recenserat det nya UFC 3-spelet av EA Games, där NI har chansen att vinna spelet. Det ni behöver göra är att svara rätt på vilka som vinner respektive matcher i frågeformuläret nedan MMA-panelsvideon, glöm inte att fylla i alla uppgifter korrekt!

Fill out my online form.

Det här inlägget postades i MMA Panelen, Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Larsson

  Håller med David om att det är upp till fightern att ge upp eller inte. Domaren kan inte stoppa en match bara för att den är ensidig. Felet ligger hos UFC matchmaker

  • Oppenheimer

   Håller med L`eon.

 • Tjohoo

  Diggar panelen och det här inslaget var bra. Davids kommentarer om att fightern själv har ansvar att klappa om inte domaren bryter var super. Det skulle varit ännu bättre om han hunnit se matchen.

  En förbättring som behöver ske är mer svenska ord i MMA sammanhang. ”It’s gonna be a long night” kan bytas mot ”Det kommer bli en lång natt”. Annars så passar uttryck som att en person ”tappar luften” ”konditionen tar slut” och ”längre räckvidd” behövs med, för ni har grymma beskrivande ord på svenska för MMA annars och har en bra språk som är skoj att lyssna på :)

MMA Panelen

Fler MMA Panelen: