MMA Panelen, Nyheter, Videor

MMA-Panelen: UFC är tillbaka och Robin Roos är på besök

Av

Michel Izgi

02/12/2019
MMA-Panelen 2_12

Hela två helger utan UFC, som äntligen är tillbaka. För er som tog del av helgens sändning från Nyköping så är vi nog enade om att det var flera underhållande fighter. Dock så är teknologin inte alltid den bästa vilket bidrog till att slutet av sändningen inte gick som den skulle, sorry för det.

Men vi blickar framåt! Framför oss har vi en helg med NÄSTAN för mycket fighting, observera ordet nästan! Superior Challenge 20 går av stapel på lördagen, deras 20:onde event, gratulerar. UFC on ESPN 7 med en huvudmatch i tungvikt mellan Alistair Overeem och Jairzinho Rozenstruik. Inte nog med det så avslutas helgen med ett returmöte mellan Anthony Joshua och Andy Ruiz Jr. Vilken fest! En fest som jag själv förmodligen inte kommer att missa!

MMA-Panelen kommer i vanlig ordning att diskutera vad vi kan komma att förvänta oss denna helg! Och som gäst i dagens program har vi ingen mindre än Robin ”Pretty Boy” Roos. Som många av er säkert redan vet så kommer det efterlängtade mötet mellan Robin och Adam Westlund att gå av stapeln den 7 december. Han är på plats i studion för att diskutera mötet med Adam, och som vanligt för att besvara era frågor. Så tveka inte! Vidare kommer vi att ta oss igenom UFC on ESPN 7, Superior Challenge 20 och mycket mer! Missa inte när vi går live klockan 18.00!

Som vanligt så ser vi att ni tittare är med och integrerar med oss i panelen, så tveka inte att skriva ner era frågor redan nu i kommentarsfältet!

 

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök