Nyheter

MMA SM 2023: Ida Rääf från Elitstyrkans hemligheter inför helgens tävlingar

Ida Rääf

Under fredagskvällen drar årets MMA SM igång på Valhall i Skövde. En av utövarna är Ida Rääf från Söders Fight Gym i Gävle.

Ida Rääf – ”Jag lärde mig att lita på mig själv”

Under ett samtal med Kimura delade Rääf med sig av hur kampsportsresan började.

Jag hade behov av att gå ner i vikt så min syster tog med mig till en kampsportsklubb där jag började träna och tävla i SW i 3 år innan jag började rikta in mig på MMA för 2 år sedan

Under våren har Rääf varit en av deltagarna i TV4 produktionen Elitstyrkans hemligheter. En erfarenhet som Gävle-fightern kommer ta med sig in i buren under helgens SM.

Elitstyrkans Hemligheter var det tuffaste jag någonsin har gjort! Genom att pressa mig själv på den nivån lärde jag känna mig själv på ett helt nytt sätt och jag lärde mig att lita på mig själv. Vad som än händer i buren kommer jag att fortsätta framåt!

Även tungviktaren Ola Nilsson är en av deltagarna i årets säsong.

Under fredagskvällen ställs Rääf mo Janina Danes från Bersek MMA Förening. Vinnaren kvalificerar sig till lördagskvällens finaler och för Rääf står målet med helgen klart.

Jag har hört mycket om att det läggs ner väldigt mycket hjärta och engagemang när det är Skövde som anordnar! Så jag förväntar mig helt enkelt en fantastisk gala med mycket drag och det är många duktiga fighters, så matcherna kommer bli grym! Målet är ett SM guld.

Årets SM upplevs antingen på plats i Skövde eller via Fighter tv. Amed Lorindin och Leonardo Staiano kommer agera kommentatorer för sändningarna. Både morgondagens semifinaler och lördagens finaler drar igång 17:00. Kimura är på plats och kommer liverapportera i samband med helgens tävlingar.

Föregående artikel

Cage Warriors 153: Tobias Harila ser ruskigt taggad ut inför helgens match

Nästa artikel

Nate Diaz överlämnar sig till polisen

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök