15 June, 2024
Nyheter

MMA-världen reagerar på Sean Stricklands seger – jämförs med Marvin Hagler

Av

Hugo Lindström

02/07/2023
Sean Strickland UFC

Sean Strickland bjöd på en fin prestation under nattens gala. Se vad MMA-världen hade att säga om matchen.

Kommentarer från under matchen

Flera kända profiler följde nattens match, där en av dessa var den legendariske boxningstränaren Teddy Atlas. Han tyckte sig känna samma nerv i mötet mellan Sean Strickland och Abus Magomedov som i den legendariska mellan Thomas Hearns och Marvin Hagler.

Många reagerade på ögonpetningen från Magomedov som stannade upp matchen i ett par minuter. Vissa menade att det borde betyda ett direkt poängavdrag, något han klarade sig ifrån. Efter matchen berättade Strickland att han fortfarande hade problem med synen och att en liten del av honom kände för att ge upp i samband med ögonpetningen.

Strickland besegrar Magomedov

Sean Strickland uppmärksammades för sitt märkbart utvecklade försvar. Han rörde på huvudet och visade upp en mer slipad garderingen. Med detta kunde han trötta ut Magomedov som missade med flera hårda och energikrävande tekniker.

Atlas fortsatte att dra paralleller mellan matchen i fråga och Hearns vs. Hagler.

I rond 2 hittade Strickland avslutet. Detta efter att han kommit in i ett fint flyt, med flera hårda och pricksäkra slagserier som landade.

Den tidigare motståndaren Alex Pereira gratulerade Strickland. De två tränade tillsammans nyligen när Pereira tränade på dennes gym i en vecka.

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Här kan du söka!

Sök