Nyheter

Moein Ahmadi efter hemmasegern på FCR 13 – ”Jag tar vem som helst, när som helst”

Av

Simon Tingberg

30/08/2022
Moein Ahmadi vinner på FCR

Fight Club Rush besökte Stockholm sista helgen i augusti och levererade med sin trettonde gala. Underkortet avslutades med att Stockholmaren Moein Ahmadi (3-4) besegrade Abdallah Habib (0-2).

Moein Ahmadi trivdes på hemmaplan

Moein Ahmadi rundade av underkortet genom att snabbt avsluta Abdallah Habib (0-2) via submission i den första ronden. I en intervju med Kimura kunde Ahmadi berätta att det kändes bra. Att det skedde på hemmaplan i Stockholm var bara ännu bättre.

Det känns bra. Tillbaka i Stockholm och med vinst det är sjukt. Riktigt bra, det känns inte verkligt att slåss i Stockholm. Jag bor ju här. Tjugofem minuter härifrån. Jag gick till arenan det var sjuk känsla. Det här gör jag för mig själv men att ha stöd på läktaren är ju bara positivt. Abdallah var också hemmafighter så det var kärlek åt båda håll.

Bröt förlustsviten

Moein hade två förluster i ryggen när han gick in i buren berättar att segern var mer än bara en vinst för honom.

Otroligt för det var inte bara en förlust den förra. Jag fick en skada i fotleden så jag är nu tillbaka från skada och som vinnare. Det känns jävligt bra.

Vill fightas i november

Vinnaren Moein vill fortsätta vara aktiv och berättar att han är redo för vem som helst på nästa gala som FCR planerar att hålla i november.

Jag har alltid sagt vem som helst närsomhelst. Jag backar inte för någon. Ge mig någon i sjuttio-sjuttiotre. November FCR, vi kör.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök