15 June, 2024
Nyheter

Moein Ahmadi möter Rick Gangia under Fight Club Rush 14

Av

Alexander Clausson

17/10/2022
Moein Ahmadi vinner på FCR

Matchkorter för FCR 14 börjar ta form. Nyligen offentliggjorde ett möte i catchvikt mellan Moe Ahmadi och Danmarks Rick Gangia.

Moe Ahmadi går match i Västerås

Ahmadi studsade nyligen tillbaka till vinstkolumnen. I samband med Fight Club Rush 13 besegrades Abdallah Habib tidigt i matchens första rond. Efter vinsten delade Ahmadi med sig av sina tankar under en intervju med Kimura.

Det känns bra. Tillbaka i Stockholm och med vinst det är sjukt. Riktigt bra, det känns inte verkligt att slåss i Stockholm. Jag bor ju här. Tjugofem minuter härifrån. Jag gick till arenan det var sjuk känsla. Det här gör jag för mig själv men att ha stöd på läktaren är ju bara positivt. Abdallah var också hemmafighter så det var kärlek åt båda håll.

Ahmadi står nu med ett totalt matchfacit som lyder 3-4-0. Karriärens samtliga proffsvinster har kommit via submission

I november kommer Gangia stå för motståndet. Dansken inledde sin proffskarriär på svensk mark och besegrades av Alexander Lindgren under Fight Club Rush 9. Sedan dess har det blivit fyra fighter på nationell mark i Danmark. Tre av dessa ägde rum i MMA Galla. 28-åringen står med ett totalt matchfacit som lyder 3-2-0.

FCR 14 äger rum på Våsterås Arena den 26 november. Biljetter till galan finns till försäljning här. Eventet sänds exklusivt via UFC Fight Pass.

FCR 14: Preliminärt matchkort

  • Bilal Tipsaev vs. Hecher Sosa (Bantamvikt)
  • Alexander Lööf vs. Fernando Flores (fjädervikt)
  • Renato Vidovic vs. Zoran Milic (flugvikt)
  • Moe Ahmadi vs. Rick Gangia (catchvikt 73 kg)

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av FCR-Fight Club Rush (@fcr.mma)

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök