Mordmisstänkt MMA-Fighter

Mordmisstänkt MMA-fighter flyr från polistransport

Ralph Nordahl

MMA-veteranen Cedric Marks, 44 år, gick uppemot 60 professionella matcher under sin karriär där hans facit var 32 segrar och 28 förlusten. Tidigare i år greps han efter ett inbrott men var redan då misstänkt för mord.

Igår satt Marks i en fångtransport till Temple, Texas där han står anklagad för tre mord. När transporten stod parkerad utanför McDonalds lyckades Marks ta sig ur handklovarna och rymma till fots. Vid tidpunkten befann han sig med nio andra fångar och två anställda av transportföretaget.

Polisen gav dock ett officiellt uttalade där man trodde att en vakt var i fordonet eller nära det.

Efter en 9 timmar lång jakt lyckades dock den samlade insatsen av den lokala, statliga och federala polisen gripa MMA-fightern. Han hittades i närheten fortfarande iklädd sin orangea fängelseoverall.  Både helikopter och hundar användes i sökandet.

Marks står anklagad för att ha mördat Michael Swearingson, 32 år, och Jenna Scott, 28 år, i Temple, Texas i januari detta år.

 

+4
Dana Sad
Dana Happy

Video
UFC 252: Embedded – Avsnitt 2

Anton

Nu ligger det andra avsnittet av vloggserien UFC 252: Embedded uppe på Youtube. I avsnittet får man följa bland andra tungviktsmästaren Stipe Miocic, den forne dubbelmästaren Daniel Cormier och bantamviktaren Sean O’Malley.

En ny dag, ett nytt avsnitt av UFC 252: Embedded! Inför organisationens sjunde numrerade gala för året som äger rum i helgen, är alla förberedelserna i full rullning. I det här avsnittet av vloggserien som följer fighters veckan innan galan, får man bland annat ta del av när bantamviktsstjärnan “Sugar” Sean O’Malley (12-0) orädd inför förbannelsen färgar håret i kulören av hans motståndare Marlon “Chito” Veras (15-6-1) nationsflagga, Ecuador.

Titelutmanaren i tungvikt Daniel “DC” Cormier (22-2, 1 NC) lämnar sitt hem i Oakland, Florida för att ta flyget till Las Vegas där galan äger rum. Väl där beger han sig av till gymmet Extreme Couture för att genomföra en sparringsession. Cormiers motståndare till helgen, den regerande tungviktsmästaren Stipe Miocic (19-3) spenderar tid med familjen i sitt hem i Cleveland,  och diskuterar sitt träningsläger inför sitt stundande titelförsvar den 16 augusti.

Se det andra avsnittet av UFC 252: Embedded i videon ovan!

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Colby Covington vill se Tyron Woodley utburen på bår efter deras match

Anton

Den tidigare titelutmanaren i weltervikt Colby Covington har smärtsamma planer för sin motståndare i den forne mästaren Tyron Woodley. Covington säger sig vilja se Woodley utburen från oktagonen på bår, som bevis på att han gjort sitt “jobb”.

Covington vill åsamka smärta

Rivaliteten mellan Colby “Chaos” Covington (15-2) och Tyron “The Cosen One” Woodley (19-5-1) kommer snart nå sin kulmen när de två drabbar samman. Det rapporterade datumet för welterviktsmötet är den 19 september, vilket sammanfaller med UFC 253. De två kommer in i kampen med förluster i ryggen, där Covington senast förlorade en strid om bältet mot den regerande mästaren Kamaru Usman (17-1) i december förra året, och Woodley tog stryk mot den nummer 1 rankade welterviktaren Gilbert Burns (19-3) i slutet av maj.

Med en genuin osämja mellan Colby och Tyron, ser de båda matchen som mer än en möjlighet att ta en välbehövlig seger under 2020. I över två år har förolämpningar och utmaningar varit essensen av konversationer de två emellan, och ont blod planeras spillas i oktagonen. För Covington är mötet med Woodley en scen på vilken han kan visa upp sina kvalitéer, och han ser sig mörbulta den forne mästaren till ett avslut.

Kommer lämna Woodley medvetslös

I en intervju nyligen klargjorde Colby Covington vilka planer han har för Tyron Woodley i deras match. Han tänker avsluta en “T-Wood” som förväntas kliva in i oktagonen i sin livs form. Efter segern finns det få som kommer argumentera emot att Colby är den bästa welterviktaren i världen, förklarar han.

We are going to see the best Tyron Woodley we have ever seen in this fight. Speaking of his last two fights, those guys, yeah they beat him on the judge’s scorecard, this fight ain’t going to the judge’s scorecards. I’m leaving no doubt that I am the best welterweight in the world. I’m going to add another world champion to my resume. My long list of amazing resume I already have. I’m going to finish him, it is not going to the judge’s decision I promise you that. He will get left unconscious inside that Octagon.

 

Han avslutar med att ge sig själv en utmaning i att avsluta sin motståndare. Om Woodley inte bärs ut ur oktagonen på en bår efter matchen, har han inte utfört sitt jobb, säger Covington.

If Tyron Woodley does not leave the Octagon on September 19 live on ESPN on a stretcher then I didn’t do my job.

 

Kommer “Chaos” finna avslutet mot “The Chosen One” den 19 september?

Läs mer
-3
Dana Sad
Dana Happy

Dillon Danis utmanar Logan Paul för 10 miljoner kr

Anton

Bellator-fightern Dillon Danis har erbjudit $1,000,000 till Youtube-profilen Logan Paul, om han lyckas slå Danis i en brottningsmatch. Paul har tidigare utmanat “influencers” till att brottas med honom, och själv erbjudit $10,000 till segraren.

Med Logan Pauls (0-1-0) erbjudande om 100,000:- ($10,000) till den som kan slå honom i brottning, har ett antal kampsportsutövare kommit ut för att anta utmaningen. Den tidigare UFC-fightern “Funky” Ben Askren (19-2, 1 NC) var snabb med att svara Paul, och föreslog att han inte ens behövde en minut för att besegra Youtubestjärnan. Nu har även den frispråkige träningspartnern till Conor McGregor (22-4), amerikanen Dillon “El Jefe” Danis (2-0) tagit till Twitter för att anta utmaningen från Paul. Dock höjde Danis vinstsumman avsevärt, från 10,000:- till tio miljoner kronor om Paul kan besegra honom på mattan.

1 millon if you can beat me.

 

Hur seriös Danis är i sitt erbjudande är svårt att avgöra. Det är högst tveksamt att han ens har tillgång till sådana summor. Med enbart två matcher som professionell MMA-fighter, har 26-åringen inte än etablerat en erfarenhet i buren. Om han är villigt riskerar att ruineras för äran att besegra en highschool-brottare i Logan Paul, återstår att se.

Läs mer
-4
Dana Sad
Dana Happy

Youtube-stjärnan Logan Paul utmanas av Ben Askren

Anton

En av Youtubes mer framstående personligheter i Logan Paul har utbytt ord med den pensionerade MMA-fightern Ben Askren på sociala medier. De två tycks ha utmanat varandra om en brottningsmatch, där Paul erbjudit “influencers” 100, 000:- om de kan besegra honom.

Askren vs. Paul i brottning?

Förra veckan kom “Funky” Ben Askren (19-2, 1 NC) ut med att han funderar på en återkomst till sporten. Askren gick i pension förra året efter två förluster på raken mot Jorge “Gamebred” Masvidal (25-14) och Demian Maia (28-10). Om “Funky” verkligen vill återvända till MMA-buren, kan en brottningsmatch mot Youtubekändisen Logan Paul (0-1-0) vara en god uppvärmning.

De två har nyligen gått efter varandra på sociala medier, efter att Paul gått ut på Twitter med en utmaning till alla “influencers” om en brottningsmatch. I Twitterinlägget säger sig Paul vara redo att betala ut 100, 000:- ($10,000) om någon lyckas besegra honom på mattan. Askren var inte sen med att anta utmaningen, och fick sig ett något så förolämpande svar på tal.

Twitterfejd

Det hela började med att Ben Askren föreslog att han trots sin dåliga höft skulle besegra Logan Paul inom minuten utifall att de två skulle mötas i en brottningsmatch.

$10,000 to any influencer who can beat me in a wrestling match.

 

I’ll pin you in less than a minute, bad hip and all.

 

Kort därefter svarade Paul upp med att Askren borde lugna ner sig, och hänvisade till den tidigare UFC-fighterns knockoutförlust mot Jorge Masvidal, som kom endast 5 sekunder in i deras möte under UFC 229.

Chill.

 

Askren tycks dock avfärda Pauls kommentar, och återvänder till hans initiala påstående om att han skulle besegra Youtubestjärnan inom en minut i en brottningsmatch de två emellan.

Shit happens, you think you can last 1 minute or no?

 

Det återstår att se om det blir någon Askren vs. Paul i brottning. Skulle Logan lyckas överleva en minut på mattan med “Funky”?

Läs mer
-5
Dana Sad
Dana Happy
Justin Gaethje and Khabib Nurmagomedov

Justin Gaethjes gameplan mot Khabib Nurmagomedov: Våld

Anton

Interim-mästaren i lättvikt Justin Gaethje planerar att bemöta mästaren Khabib Nurmagomedovs brottning med så kallade “bilkrascher”. Med en “dödszon” framför sig kommer Gaethje gå in för att bruka så mycket våld han kan mot en anstormande Nurmagomedov.

En plan om våld

Justin “The Highlight” Gaethje (22-2) är självsäker när det kommer till hans chanser att bli den första att besegra den regerande lättviktsmästaren Khabib “The Eagle” Nurmagomedov (28-0). De två är planerade att mötas i huvudmatchen under UFC 254 den 25 oktober, där lättviktstiteln skall enas under en mästare i en kamp på fem ronder de två emellan. I sina 28 tidigare matcher i karriären har Nurmagomedov lyckats bemästra sina motståndare med en förvånansvärd dominans, där hans färdighet i brottningen har varit ryssens fokus.

Gaethje ser dock inte Khabibs enastående skicklighet på marken som något problem. Den 31-årige amerikanen har en plan, i vilken hans fokus kommer ligga på att utsätta sin ryske motståndare för så mycket våld han mäktar med. I en matchplan uppdelad på “bilkrascher” och “dödszoner” skall Gaethje dra Nurmagomedov genom smärta och lidande för att slutligen finna segern, och därmed bältet.

Gaethje kan brottning

I en intervju med UFC-veteranen Michael “The Count” Bisping (30-9) berättar Justin Gaethje att han inte oroar sig för Khabib Nurmagomedovs brottning. Med en bakgrund som brottare i college, har Gaethje själv mött riktigt tuffa motståndare på mattan, förklarar han. Dock är det inte längre brottning de två atleterna sysslar med längre, säger Gaethje.

I was a Division-I All-American. Again, I’ve wrestled some of the toughest guys in their prime. Division-I college wrestling in America is the highest level other than going to the Olympics and wrestling on the international level. But we’re not wrestling anymore.

En “dödszon”

Gaethje fortsätter med att förklara att han planerar skapa en “dödszon” framför sig i matchen, i vilken rent och skärt våld kommer härska när Nurmagomedov sätter foten i den. I varje fas av matchen är planen från Gaethje att skapa så många sammandrabbningar med ryssen som möjligt, vare sig det är deras kroppar, axlar eller huvuden som slår ihop. Slag, sparkar, och “bilkrascher” är nyckeln till att slå Nurmagomedov.

There’s going to be a zone in front of me. It’s not very big. It’s going to be a zone of death, and if I have to represent death every time he enters the zone, that’s what I’m the best at – creating carnage, creating car crashes. So my only goal when I step in there is to create as many car crashes as possible, whether it be our bodies hitting, our heads hitting, our fucking shoulders hitting, our fists hitting, my fist hitting his head, his fist hitting my head, it doesn’t matter. I need to create car crashes, because that’s the only way to beat this guy.

Tränat nedtagningsförsvar

Trots sin självsäkerhet att han kan mäta sig med Khabib i brottningen, förklarar Gaethje att försvar mot nertagningar har varit ett fokus under hans träningsläger. Enligt Gaethje, har han tagit hjälp av en collegebrottare vid namn Ryan Deakin, som skall vara den bästa i USA i 71-kg viktklassen. Med veckoliga träningssessioner, säger sig Gaethje ta ordentligt med stryk på mattan i förberedelse inför Nurmagomedov. Utöver den intensifierade brottningen, så har hans träning inte ändrats, förklarar han.

I’m obviously focusing on takedown defense. Ryan Deakin – I don’t know if you know who Ryan Deakin is. He’s the No. 1 in the nation at 157. He was undefeated all year and didn’t get taken down. He wrestled for Northwestern. He’s 23 years old, and he literally makes me feel like a little bitch every Wednesday. I can’t tell you how demeaning it is to take the ass whooping I take from these kids. One is 23. One is like 21, but they’re really top 5 in the nation in NCAA Division-I wrestling and beat my ass every Wednesday. Outside of that, my camp is not changing. Nothing will change. I’ve never not focused on wrestling. Yeah, I’m working on what I need to work on.

Tidernas kamp vankas

Gaethje avslutar med att förklara att mötet med Nurmagomedov kommer handla om vem av de två som får sin föredragna matchbild. Hans motståndare har aldrig lämnat oktagonen oskadda, medans Khabib i kontrast alltid lämnat oktagonen oskadd. Med snart bara två månader kvar till “Tidernas kamp” i oktagonen, höjs förväntningarna för var dag som går.

I have never not come out of the cage with my opponent not being broken from physical damage. He’s never not walked out with a lot of physical damage, so we’re going to see who’s going to impose their will. It’ll be interesting. I do think it’ll be a battle for the ages.

Kan Justin Gaethjes brottningsfärdighet nollställa Khabib Nurmagomedovs nedtagningar?

Läs mer
+6
Dana Sad
Dana Happy

Sean O’Malley ifrågasätter Cody Garbrandts vilja att möta honom i oktagonen

Anton

UFC-stjärnan Sean O’Malley påstår att den forne bantamviktsmästaren Cody Garbrandt inte vill möta honom i en match. Enligt O’Malley skall hans senaste prestationer ha haft en inverkan på Garbrandt, som helst skulle vilja undvika 25-åringen.

No Sugar för No Love

“Sugar” Sean O’Malley (12-0) har i all mening levt upp till de höga förväntningar som vilade på honom inför hans UFC-debut i 2017. Hittills har den unge amerikanen gått fyra matcher för organisationen, i vilka han lyckats bestå som obesegrad i sin professionella karriär. Ständigt på jakt efter nya utmaningar, har O’Malley efter sin senaste seger via knockout över Eddie Wineland (24-14-1) under UFC 250, försiktigt förfrågat om en framtida matchning med den forne mästaren i bantamviktsdivisionen Cody “No Love” Garbrandt (13-3). Garbrandt, som själv kommer från en imponerande knockoutseger under UFC 250 över Raphael Assuncao (27-8), är härnäst planerad att ta sig an den regerande flugviktsmästaren Deiveson Figueiredo (19-1) den 21 november.

Garbrandt undviker gärna O’Malley

I en intervju nyligen diskuterade Sean O’Malley en potentiell fight med Cody Garbrandt. 25-åringen förklarar att han inte tror att Garbrandt skulle vara villig att möta honom i oktagonen med tanke på den stora längdskillnaden de två emellan.

I don’t think he wants to fight me. I might be a little biased … I don’t think Cody wants to fight me. I think he sees that fight, I’m long, I’m tall, I’m accurate, I throw straight punches, he throws hooks. He’s 5’3.” I’m 6’4.” He don’t want that fight.

 

All respekt till Garbrandt

O’Malley fortsätter med att förklara hur han tror sig ha tagit sig in under Garbrandts skinn. Med en god prestation över Jose Alberto Quinonez (8-4) i mars månad, skall Garbrandt ha nått insikten att han inte har någon större lust att testa sig mot “Sugar Sean”. Dock säger sig O’Malley respektera Garbrandt, som efter tre raka knockoutförluster återvände till oktagonen för att besegra Assuncao.

I think I’ve been in his head. I think he probably watched my fight with Jose Quinonez because we didn’t have any beef back then but I bet he was thinking ‘I’m going to avoid that fight’ back then. Then I knock out Eddie Wineland and he knocks out Raphael Assuncao but like I said, I think I said it on a podcast the other day, I respect Cody a lot. He got knocked out not once, not twice, he got knocked out three times in a row and then he comes back and fights a tough guy like Assuncao and he got the job done.

 

Med Cody Garbrandts ambitioner på en flugviktstitel, finns det risk att O’Malley får vänta lite på att möta sin fyra år äldre landsman i buren. Sugar Sean själv skall gå match till helgens gala UFC 252, där han tar sig an Marlon “Chito” Vera (15-6-1) i ett spännande möte i bantamviktsdivisionen.

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Ion Cutelaba testar positivt för Covid – missar UFC 252

Anton

Ion Cutelaba missar sin returmatch med Magomed Ankalaev under UFC 252 efter att han testat positivt för Corona-viruset. Cutelaba vs. Ankalaev 1 ägde rum i slutet av februari detta år, och fick ett kontroversiellt avslut. Returmatchen får nu skjutas upp.

Hulken har Corona

Den lätta tungviktaren Ion “The Hulk” Cutelaba (15-5, 1 NC) får inte se sig revanschera sin förlust mot ryssen Magomed Ankalaev (13-1) under helgens gala UFC 252. Efter att ha förlorat deras första match i februari på kontroversiellt vis, var det tänkt att de två återigen skulle göra upp i oktagonen, i hopp om att få fram en definitiv vinnare mellan de två. Olyckligtvis för Cutelaba, har han testat positivt för Covid-19, och får därmed istället slå sig an till statistiken av Corona-fall världen över.

En misslyckad plan

I den första matchen, som ägde rum den 29 februari, tog sig Cutelaba an sin ryske motståndare på ett underligt vis. Efter en våldsam offensiv från Ankalaev, tycktes Cutelaba tillsynes vara ordentligt omskakad. När den rutinerade domaren Kevin MacDonald gick in och bröt matchen, brusade moldaven upp i ilska över stoppet, och visade inga tecken på att vara omtöcknad. Enligt Cutelaba själv, skall det ha varit en taktik från hans sida att låtsas vara skadad, i hopp om att Ankalaev skulle slå sig trött och bli oförsiktig i jakten på ett avslut, vilket Hulken sedan skulle kapitalisera på.

Det tänket gick dock inte väl för Cutelaba, som istället för att hyllas för en strålande matchplan, fick sig en TKO-förlust och blev kritiserad för att mer eller mindre ha “lagt” sig i fighten. Vad som blir av honom nu återstår att se. Antingen väljer UFC att boka om matchen med Ankalaev till ett senare skede, eller så försöker de hitta en ersättare som på kort varsel kliver in för att ta sig an Ankalev till helgen. För Cutelaba blir det en tid vis sidan av oktagonen, tills det kan säkerställas att han inte längre är en smittorisk.

Läs mer
-5
Dana Sad
Dana Happy

Tai Tuivasa påstår sig sparkad av UFC

Anton

Den australiensiska tungviktaren Tai Tuivasa säger sig ha blivit släppt av UFC på sociala medier. Tuivasa har förlorat sina tre senaste matcher i organisationen, och vann senast en match i juni 2018.

Tai Tuivasa utan UFC-kontrakt?

Tai “Bam Bam” Tuivasa (9-3) stormade in i UFC med sin debut i november 2017. Den dittills obesegrade australiensaren besatte en god kraft i nävarna och var atletiskt imponerande för en tungviktare. Han inledde sin karriär i världens främsta MMA-organisation med att ta sig tre segrar på raken, där han bland annat besegrade en tidigare mästare i divisionen Anderi “The Pit Bull” Arlovski (29-19, 2 NC).

Den senaste tiden har det dock inte gått alltför väl för “Bam Bam”, som lidit sin första, andra samt tredje förlust i karriären på raken. I sin sista i oktober förra året mäktade Tuivasa inte med att mäta sig med moldaven Sergey “The Polar Bear Spivak (11-2), som i den andra ronden släckte australiensaren med en arm-triangel.

Nu säger sig Tuivasa med sina egna ord att han har blivit släppt av UFC. Inget officiellt uttalande har kommit från organisationen själv gällande hans kontrakt med dem, likväl som inga nyheter om en matchning för Tuivasa. När han blev tillfrågad på Instagram i kommentatorsfälten om UFC gjort sig av med honom, svarade han “ja”.

Om det här stämmer återstår att se. Så länge UFC själva inte nämner något om det, så är inget skrivet i sten.

Läs mer
+1
Dana Sad
Dana Happy
Junior Dos Santos UFC invägningar

UFC 252: Junior dos Santos inför helgens drabbning

Alexander Clausson

UFC 252 närmar sig och på galans huvudkort väntar två toppmöten i divisionen för tungvikt. Utöver titelmatchen mellan Stipe Miocic och Daniel Cormier kommer även den tidigare mästaren Junior dos Santos ta sig an Jairzinho Rozenstruik. Dos Santos själv menar att det endast är en tidsfråga innan han blir mästare igen.

Tränar på samma gym

Dos Santos vill under helgens gala tillbaka till vinstkolumnen, efter två raka förluster. Den tidigare mästaren blev först avslutad av Francis Ngannou och därefter av Curtis Blaydes. Brasilianaren intervjuades nyligen av ‘BJPenn.com’s ‘Just Scrap Radio’ och berättade där om sin kommande match och framtida planer för karriären.

Rozenstruik har sedan en tid tillbaka samma gym som dos Santos, nämligen American Top Team. Att de båda tränar på samma ställe kommer inte bli något problem enligt brasilianaren, då de båda kombattanterna är professionella. Transkribering via ‘BJPenn.com’.

Actually, you know he is training here but not for long. I believe he’s been here for his last two fights. I’ve never trained with him so that is all good for now. I haven’t even seen Jairzinho and we train at the same gym. Actually I saw him once and said hi but not much other than that. He is number six, and I’m number five and this fight makes sense right now. I don’t really want to fight a teammate but it is the business. We are not against each other. We are professionals and we have to fight, so I think it will be a great fight.

Rozenstruik kommer senast från karriärens, hittills, enda förlust och står med ett totalt matchfacit som lyder 10-1-0.

“Kommer bli mästare igen”

Dos Santos erhöll UFCs tungviktsbälte genom att besegra den dåvarande mästaren Cain Velasquez, i samband med en gala 2011. Brasilianaren genomförde därefter ett lyckat titelförsvar, men har  sedan dess förlorat tre titelmatcher. Två mot Velasquez och en mot den nuvarande mästaren Stipe Miocic. Dos Santos menar att det endast är en tidsfråga innan han blir mästare igen.

Every fight is important to win especially this one, I want to go back to my winning streak. Just stay there for a long time and get the belt again and defend it. That is my main goal right now to become the champion again. I have everything it takes and I believe I will become the champion again, it is just a matter of time.

Brasilianaren står med ett totalt matchfacit som lyder 21-7-0.

Läs mer
+1
Dana Sad
Dana Happy

Tyson vs. Jones Jr. – Sveriges Badou Jack går match på kortet

Alexander Clausson

Mike Tysons återkomst till ringen har under året skapat många rubriker i kampsportsvärlden. Den sista helgen i november kommer amerikanen ställas mot Roy Jones Jr. i en uppvisningsmatch. Nu står det klart att Badou Jack kommer göra honom sällskap på kortet.

“Nu är det officiellt”

Jack kommer kliva in i ringen för första gången sedan december 2019, då han förlorade mot Kanadas Jean Pascal via delat domslut. 36-åringen har en vinst på sina fem senaste matcher och står med ett professionellt facit som lyder 22-3-3. I november kommer den obesegrade amerikanen Blake McKernan (13-0-0) stå för motståndet.

Svensken bekräftade under dagen nyheten via sitt ‘instagram’-konto.

Ok it’s official. I’m back in the ring on November 28th on the undercard of Mike Tyson vs Roy Jones Jr. I’m donating the proceeds to the @b.adoujackfoundation to give children across the globe a fighting chance in life.
The fight will be live on PPV @trillervids 🥊🥊🥊

Tyson-Jones Jr. – Matchkort:

  • Mike Tyson vs. Roy Jones Jr.
  • Jake Paul vs. Nate Robinson
  • Badou Jack vs. Blake McKernan
  • Viddal Riley vs. Rashad Coulter
  • Jamaine Ortiz vs. Jesse Garcia
  • Irvin Gonzalez vs. Edward Vazquez
  • Giuseppe Cusumano vs. Nick Jones

Läs mer
+4
Dana Sad
Dana Happy

Ada pol adakala bahkan ribuan situs-situs prediksi bola slot online keinginan laribercempera abadi internet. Membawadiri batari bayang-bayang didalam negri berbatas luarbiasa negri angan-angan elegan Inggris.

Lamun sayangnya sangat kira-kira andaikan patutnya dibilang bohongan abolisi perkiraan gelembung adagium agen sbobet Indonesia angan-angan tampak keunggulan keinginan Sempurna Malahan bisajadi dipandang cuma dibuat Kasar Aja palsu atas bukti khayalan ada.