15 June, 2024
UFC

Muhammad Mokaev går match på UFC 294 i Abu Dhabi

Av

Alexander Clausson

15/07/2023

Muhammad Mokaev kommer att genomgå sitt hittills största test när UFC återvänder till Abu Dhabi i höst.

Muhammad Mokaev ställs mot Tim Elliot

Mokaev kommer möta möta Tim Elliott under UFC 294, som äger rum den 21 oktober på Etihad Arena i Abu Dhabi. Flugviktsdrabbningen är den första matchen som bekräftats för galan. Eurosport var först med att rapportera om bokningen av flugviktsmatchen och MMA Fighting har sedan dess bekräftat med flera källor.

Mokaev har ett record på 4-0 i UFC och är obesegrad i 10 professionella matcher. Efter sin otroliga debut i organisationen där han stoppade Cody Durden på bara 58 sekunder på UFC London i mars 2022, har han sedan dess radat upp avslut mot Malcolm Gordon och Jafel Filho, samt en övertygande seger på poäng över Charles Johnson. Han rankas som nummer 13 i MMA Fightings globala ranking för flugviktare.

Elliott gör sin 19:e UFC-framträdande och siktar på att bygga vidare på sin två matchers vinstsvit efter beslutsvinster över Tagir Ulanbekov och Victor Altamirano.

Khamzat Chimaev vill gå match på galan

Allstars Khamzat Chimaev har sedan länge uttryckt ett intresse för att gå match i samband med eventet. Både Paulo Costa och Kamaru Usman har ryktats som potentiella motståndare. Det senaste namnet som det har spekulerats om är dock Jared Cannonier.

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök