17 June, 2024
Nyheter

Najib Adams i exklusiv intervju efter Allstars Fight Night 2 – ”Hade jävligt kul”

Av

Simon Tingberg

30/08/2023
Najib Adams

Under helgen så höll Allstars Fight Night sitt andra event. På kortet så fightades publikfavoriten och hemmafightern Najib Adams som senare kunde intervjuas utav Kimura.

Najib Adams – ”Det kanske inte var min bästa match”

Tungviktaren Najib Adams imponerade stort under Fight Club Rush 15 under februari då han knockade Erik Olofsson i den första ronden. Nu på AFN 2besegrade han spanjoren Diego Lopez genom enhälligt domslut. Kimura kunde efteråt intervjua vinnaren som hade delade åsikter om sin insats.

Det känns jävligt bra för jag har inte tävlat sedan februari. Det har varit ganska frustrerande för motståndare har hoppat av men jag har samtidigt känt mig lugn för att Allstars har sagt att dom ska lösa motståndare åt mig. Och idag blev det av. Det kanske inte var min bästa match men jag vann.

Adams hade flera avhopp på motståndare inför galan.

En tuff motståndare

Najib dominerade den spanske motståndaren men hemmafightern ville hylla motståndaren för sin tuffhet i buren.

Han var jävligt tuff. Han tog matchen på kort notis och kom hit till Sverige med bara en coach. Jag respekterar honom. Folk sa att han var tjock och sånt. Han var tuff han kanske inte var i samma form som mig men han kom för att fightas.

Galan toppades av en match inom B-klass mellan Megic Mike och Ralle Ralz.

”Hade jävligt kul”

Najib dominerade matchen från start till slut men berättar att hans coacher var irriterade över dom risker han försatte sig i.

Mina tränare var jävligt irriterade på mig för att jag inte höll garden uppe. Dom har försökt ta bort den stilen från mig. Det stämmer att jag har garden nere och jag jobbar på det.

Vinnaren kunde dock berätta att han hade kul i buren.

Ja jag hade jävligt kul. Ingenting annat bara väldigt kul. Träningen är ett men det är matchen man har jobbat för.

Tungviktaren vann samtliga ronder på samtliga domarkort.

Kan gå nästa match som proffs

presskonferensen inför galan så blev Najib tillfrågad om hans nästa match kan gå som proffs vilket han kunde svara är vad han själv vill. Om så nu blir fallet får vi se menade Adams.

Det får vi se faktiskt. Det blir en överraskning.

Najib Adams är nu obesegrad med ett record på 2-0.

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök