Okategoriserad

Nate Diaz inblandad i ny flaskkastning under bråk med TV profil

Nate Diaz flaska

MMA profilen Nate Diaz hamnade nyligen i bråk under en boxningsgala på XULA Convocation Center i New Orleans.

Nate Diaz utkastad från lokalen

I samband med fredagens Misfits Boxing 6 kastade Diaz en flaska mot reality-stjärnan Chase DeMoor. Det sistnämnda är troligtvis mest känd för sitt deltagande i Netflix serien Too hot to handle. Han har även varit inblandad i scenen för kändisboxning och har där gått 0-2-1. DeMoor hade gått match tidigare under kvällen och blev då diskad, efter att han fortsatte slå på sin utslagna motståndare. Under sändningens gång berättade kommentatorn Todd Grisham att Diaz blivit utkastad från lokalen efter incidenten. Läsaren kan ta del av händelsen i klippet nedan.

Diaz var troligtvis på plats för att se vännen och lagkamraten Chris Avila ta hem en bekväm domslutsvinst över Paul Bamba.

Diaz har använt sig av flaskkastning för att lösa konflikter även tidigare. Inför UFC 202, som ägde rum 2016, hamnade Diaz och hans team i bråk med Conor McGregor och Irländarens motsvarighet. Då flög också flaskor genom lokalen i samband med presskonferensen.

Diaz – som nyligen lämnade UFC – kommer återvända till tävlingssammanhang den första helgen i augusti. Då kommer amerikanen ställas mot landsmannen Jake Paul i en boxningsmtach.

Föregående artikel

Skandalscener i samband med Misfits Boxing 6 – bråk efter diskvalificering

Nästa artikel

Ivana Širić Petrović har skrivit kontrakt med UFC

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök