Nyheter

Nate Diaz kommer arresteras

Nate Diaz invägning

Nate Diaz hamnade denna helg i ett slagsmål utanför buren och kan nu ha hamnat i större trubbel än vad han förutspått.

Nate Diaz hamnade i två slagsmål under helgen

Det är möjligt att helgens mest betydelsefulla fightinghändelse ägde rum utanför en bur eller ring. Nate Diaz var en av många kändisar som befann sig vid Misfits Boxing som ägde rum i New Orleans, Louisiana denna helg. Vid galan gjorde den forna NFL-spelaren Le’Veon Bell sin andra match i sin boxningskarriär när han mötte Youtubern Joel Morris (alias JMX). Bell kom att vinna deras match via enhälligt domslut men detta kom att överskuggas av vad som hände efteråt.

Tidigare under galan fightades realitykändisen Chase DeMoor mot Steve Knight där DeMoor blev diskvalificerad. Efter att han sänkt Knight till mattan fortsatte DeMoor att slå mot sin motståndare vilket fick domaren att avbryta matchen. Senare under kvällen återvände DeMoor till arenan där han började bråka med den tidigare UFC-stjärnan Diaz. Detta fick MMA-veteranen att kasta en vattenflaska mot honom vilket ledde till ett slagsmål där säkerhetspersonalen tvingades kliva in.

Det är osäkert om det hände sedan var en fortsättning av det tidigare bråket men Nate Diaz kom att hamna i ett till slagsmål på gatan utanför arenan. Denna gång var det med Logan Paul-lookaliken Rodney Peterson. Peterson har sagt att han inte ville hamna i slagsmålet och att han blev strypt medvetslös på gatan.

Diaz kommer arresteras av New Orleans-polisen

I ett meddelande till MMA Fighting bekräftade New Orleans-polisens representant Karen A. Boudrie rapporterna om att en arresteringsorder har utfärdats för Nate Diaz då han misstänks för andra gradens misshandel.

There has been an arrest warrant issued — he is not in custody.

En polisman ska ha befunnit sig vid brottsplatsen men ska ha misslyckats med att ha sett incidenten med Diaz och Peterson när den ägde rum. Boudrie sade till MMA Fighting att arresteringsordern var ett direkt resultat av videoinspelningar av incidenten med Diaz och Peterson som lagts upp på sociala medier. Enligt statens lagar så kan Diaz om han förklaras skyldig dömas till upp till 8 år i fängelset och en böter på över 20 000 kronor.

Peterson ska utöver att blivit strypt fått ett sår i skalpen.

Föregående artikel

Max Holloway villig att gå upp till Conors viktklass för att möta honom

Nästa artikel

Stephan Bonnars dödsorsak avslöjad

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Sök