Nyheter

Nate Diaz vill ha en ”sista” match mot Dustin Poirier

Nate Diaz med Dustin Poirier i cirkel

Efter att matchen ursprungligen skulle blivit av för några år sedan så är nu Nate Diaz intresserad av en match mot Dustin Poirier.

Nate Diaz vill möta Dustin Poirier

Ursprungligen var tanken att UFC-veteranerna Nate Diaz (21-13) och Dustin Poirier (28-7-1) skulle ställas mot varandra på UFC 230 för snart fyra år sedan. Matchen blev dock inte av efter att Poirier blev tvungen att dra sig ur till följd av en skada. Sedan dess har Diaz visat sig vara ovillig att boka om matchen men nu verkar han ha ändrat sig då han nu nämner att han vill ställas mot Poirier i en sista match i karriären.

Vill nu möta Poirier

Under en intervju med amerikanska TMZ berättar Diaz att han till skillnad från tidigare vill möta Poirier nu och att han efter det vill lämna fightingen bakom sig.

I would like to fight Dustin Poirier. Like now. Like I’ve been trying to. If there’s any mix-up it’s him, and them, and the game. I want the fight now. What’s up Dana White? Let’s get this retirement fight cracking so I can get out of this fight game. I’m done with it.

Jag skulle vilja möta Dustin Poirier. Liksom nu, som jag har försökt. Om det är något problem så är det på honom och dem och gamet. Jag vill ha matchen nu. Vad händer, Dana White? Låt oss få igång den här pensionsfighten så jag kan komma bort från fighting. Jag är klar med det.

Ser inte Poirier som något hot

Vidare uttalade sig Diaz om hur han tror att en eventuell match mot Poirier skulle gå och han menar att Poirier inte är något hot alls för honom.

He ain’t doing shit to me. I’ll tell you that much.

Han gör inte ett skit mot mig. Så mycket kan jag säga.

Huruvida en match mellan Poirier och Diaz faktiskt blir av återstår att se men att Diaz visat sig villig till matchen talar för att den är ett steg närmare.

Föregående artikel

Dustin Poirier vill möta Nate Diaz istället för Conor McGregor

Nästa artikel

Robert Whittaker: En tredje match mot Israel Adesanya är oundviklig

Skriven av

Jonathan Damm

Relaterade Artiklar

Sök