14 June, 2024
Nyheter

Nate Diaz delar UFC 263-poster inför kampen mot Leon Edwards

Av

Anton

04/06/2021
Nate Diaz

Den 12 juni kommer Nate Diaz  och Leon Edwards att träda in i oktogonen mot varandra under UFC 263. Kampen var förväntad att äga rum under UFC 262, men fick skutas upp efter en smärre skada på Diaz. Nu står de två redo, och en poster har tryckts upp till deras ära.

Nate Diaz och Leon Edwards på poster

Om cirka en vecka nu så kommer den populäre fightern Nate Diaz (20-12) att återvända till oktogonen. Väl där tar han sig an den engelske welterviktaren Leon ”Rocky” Edwards (18-3, 1 NC)  i en kamp som lovar till otroligt mycket på papperet. Det var över ett och ett halvt år sedan man senast kunde se Diaz gå en match i UFC, och snart är väntan på Stockton-sonen över. Även om huvudmatchen under galan är en titelkamp i mellanvikt mellan mästaren Israel ”The Last Stylebender” Adesanya (20-1) och utmanaren Marvin ”The Italian Dream” Vettori (17-4-1), bär Diaz vs. Edwards en status som den största sammandrabbningen på kortet.

Diaz delar poster på Instagram

Inför hans återkomst, har Nate Diaz tagit till sociala medier för att dela postern på han själv och Leon Edwards. I den tillhörande texten konstaterar han enbart att det blir en match mellan ’de bästa av de bästa’ den 12 juni.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Nate Diaz (@natediaz209)

Best of the best! UFC 263, June 12th

För första gången på länge verkar Diaz vara exalterad inför sin stundande kamp.

 

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Här kan du söka!

Sök