Okategoriserad

Nate Diaz vill återvända till UFC på historiska galan

Nate diaz invägning

Forne UFC-fightern Nate Diaz har avslöjat att han vill återvända till oktagonen vid UFC 306 senare i år.

Nate Diaz vill fightas i Las Vegas i september

Trots att han är 38 år gammal är Nate Diaz fortfarande en av de största namnen inom MMA. Veteranen har gjort en hel del i sin karriär med två matcher mot Conor McGregor som gjorde Diaz till en stjärna. Numera njuter han av livet utanför UFC där han senast gick en boxningsmatch mot Jake Paul.

Dörren till återvända till oktagonen har dock alltid varit öppen. Dana White tycks inte ha något agg mot Diaz och med tanke på vilka tittarsiffror fightern kan bidra med är detta rimligt. Det ryktades till och med om en återkomst till UFC 300 men det verkar inte bli verklighet.

Nyligen annonserade organisationen att de skulle anordna en gala i arenan Sphere i Las Vegas, Nevada. Galan kommer att vara UFC 306 som äger rum den 14 september. I ett nyligt Tweet var Diaz minst sagt tydlig att han vill närvara vid galan:

I’ll be here f*** 300.

Detta har föga oväntat fått en hel del att diskutera om vem Diaz kan komma att möta. Det populäraste alternativet är Conor McGregor där fansen vill se herrarna avsluta trilogin från åtta år sedan. Om irländaren är för upptagen med Michael Chandler kommer det bli intressant att se vilka av alternativen som UFC kan presentera.

Föregående artikel

Henry Cejudo utmanar tidigare mästaren

Nästa artikel

VIDEO: Mike Tyson reagerar på helgens PFL-gala

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök