Nyheter

Nermin Mehmedagic klar för match – kliver in i buren på hemmaplan

Nermin Mehmedagic på IMMAF European Open 2019

Fighter Centres Nermin Mehmedagic är bokad för att gå sin andra proffsmatch.

Nermin Mehmedagic vs. Ilaz Zabelaj

Nermin Mehmedagic har representerat svenska landslaget i både MMA och Kyokushin Karate. Varav ett VM-brons skördats i sistnämnda sporten. I fjol gick han sin proffsdebut inom MMA, när han på Zone Pro League 2 lyckades avsluta sin motståndare via stryp i matchens första rond.

Nu är han bokad för ännu en match, återigen för den göteborgsbaserade organisationen. Mot honom ställs Ilaz Zabelaj (0-3) som representerar Örebro Fight Gym.

Trots att han ännu är hyfsat grön inom sporten är han en av de svenska fighters med absolut mest följare på social media. Hans instagram har 235 000 följare, där majoriteten av hans innehåll består av instruktionsvideor för olika tekniker.

Zone Pro League #5

De två möts den första april på femte upplagan av Zone Pro League. Endast en annan fighter är i nuläget annonserad för galan. Proffsdebutanten och klubbkamraten till Nermin: Robert Nilsson är bokad mot en hittills obestämd motståndare.

Föregående artikel

Fight Club Rush 15 – Genomgång av matcher, odds och tider inför galan i Stockholm

Nästa artikel

Ilir Latifi återvänder till buren – planeras möta lovande tungviktare

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök