24 juni, 2024
Nyheter

Nick Newell: Jag kommer alltid att vara killen med bara en hand

Av

Jaser Davari

17/01/2013

Nick Newell vill ta sig till UFC, för att se vart han står jämfört med världseliten i MMA. Dana White har dock visat sig skeptisk, då Newell saknar en stor del av sin vänstra arm. Nu vill obesegrade Nick ha en chans att bevisa hur bra han är, så här säger han via ”MMAFighting”:

Hur mycket jag än presterar så kommer det vara något som ständigt tas upp. Jag kommer alltid att vara killen med bara en hand. Hur mycket jag än skulle vilja att folk såg på mig för mina färdigheter i buren, så kommer det alltid dyka upp problem, som intervjun med Dana White.

Det är I UFC du kan testa dig själv mot de bästa i världen. Jag vill se vart jag står bland dem, jag tycker att jag förtjänar det.

Om någon annan skulle ha samma ”record” som jag, så skulle det tittas på, men jag tänker inte tappa hoppet. Jag kommer inte att lämna sporten, jag är bra.

Jag tycker att jag skulle vara en bra match mot många i UFC. White gillar att prata om en lika chans för alla – för damer, homosexuella etcetera. Jag vill ha min chans.

Med 9 segrar i ryggen, så tog han lättviktstiteln vid sin senaste match under XFC 21.

Unibet erbjuder Vitor Belfort (1,78) vs. Michael Bisping (1,95)


Gilla oss på facebook för snabba nyheter

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök