Nico Musoke: Att blogga, eller inte blogga…

Shoo!

Hur mår ni? Som ni kanske märkt har det varit väldigt tyst ifrån mig på bloggfronten. Eller rättare sagt- det har inte riktigt kickat igång riktigt sedan starten heller. Jag har vänt och vridit på varför det har blivit som det blivit och inte riktigt kommit fram till ett klockrent svar. Något ligger dock i något Mange skrev i sin blogg här- varför skulle jag dela med mig om en vardag som bara går på rutin? Vakna, äta, träna, äta jobba/plugga, äta, vila, äta, träna och äta. Typ så. Varken mer eller mindre. Jag trivs med det och skulle inte byta ut det mot något annat. Av stödet och kommentarerna att döma, så finns det ändå något som lockar och intresserar. Det gör att jag vill fortsätta. Bättre ska det dessutom bli. Jag har trott att jag alltid måste ha en nyhet att komma med bara för att göra ett inlägg. Jag ska inte närma mig det fenomen Maddog beskriver i sin senaste post (meningslösa statusuppdateringar på FB) men jag tror att det som med mycket annnat finns en balansgång mellan vad som är för mycket, och vad som är för lite (newsflash!). Vad som är för lite har jag redan testat. Testar igen och ni får varna om det blir för mycket inlägg som liknar de uppdateringar vi alla spyr galla över på FB :-)

Förra veckan var vi ett gäng från klubben som åkte upp till Umeå på träningsläger. Det var grymt uppstyrt och hög nivå på sparringen. Ett stort tack till Tor och grabbarna på Renyi som styrde upp varje pass. Dom är ett gäng odjur som har grym koll på den stående brottningen och fick mycket tips och inpiration på grejer att drilla vidare på här hemma. Tror att lösningar som dessa är exakt vad vi behöver för att få in fler på den internationella MMA-scenen och hjälpa oss etablera vår plats!

Har i veckan även fått ett paket från WNT. Ett stort tack! Har tidigare varit anti de flesta kosttillskott av rent principiella skäl. Men faktum kvarstår- det underlättar en hel del och är smidigt som fan. Jag ska testa och om intresse finns kan jag skriva hur och vad jag tar just nu. Något jag annars ätit regelbundet under en längre tid är fiskolja. Något direkt sätt att mäta effekten av det är kanske svårare men av allt att döma verkar det inte göra skada iaf.

Imorgon väntar kanske det grisigaste passet i veckan. Samling vid Hammarbybacken imorgon förmiddag. Får se vad Andreas har för planer. Vidrigt blir det garanterat. Kanske skönaste sättet att avsluta träningsveckan på.

Från att inte blogga till att skriva kanske mitt längsta inlägg någonsin. Balans, balans..:-)

Yalla, god natt!

 

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.
 • http://www.thepiratebay.org Piratpartiet

  Du skriver bra och intressant. Att bara höra vad ni har för pass, hur uppladdning går, hur tankarna är kring sporten eller livet är intressant. Här är lite tips på saker att skriva om som jag skulle vilja läsa:

  Träningspolarna på klubben – hur är dom osv.

  Hur det går inom typ BJJ/Boxning eller så.

  Om kommande match eller tankar kirng en.

  Hur det går att komba jobb och träningen.

  Om något som inte går bra.

  Om vad som motiverar dig.

  Hur du bantar/håller vikten.

  Vilka som är runt dig.

  Roliga historier från galor/matcher och träningar.

 • Nico

  Piratpartiet- tack! Där kom en hel del ämnen att ta upp :) kommer!

 • Meddi

  Du är på rätt bana Nico. Exakt detta vill man läsa! Keep it up.

 • Nico

  Tack Meddi:)

 • Pontus Tillberg

  Haha! Balans som sagt ;D. Och jag håller verkligen med tidigare talare: Allt är av intresse!

 • Henri

  Blogga på Nico! ;) Just vardagsrutiner, träningsscheman osv.. är ju det roligaste att läsa om :)
  Hur går det med rörligheten förresten?
  Ha det bäst!
  /Henri

 • Christian

  Hej Nico,

  Jag är intresserad av att få reda på vilka tillskott–även om få–du tar och varför.

 • Martin von Friesendorff

  Skriv bara skriv, nico! Kul att höra om det mesta :-) kul att se och höra att allt verkar rulla i rätt riktning! Mvh Martin

 • Nico

  Grymt kul att läsa grabbar.

  Henri- fått lite serier och solhälsningar jag försöker sätta enligt rutin. Återkommer om det!
  Tar även upp vad jag tar och inte tar i kosttillskott i ett senare inlägg.

  Ha en trevlig helg! Mot backen nu..;-)

 • Calle K

  Jag undrar hur det går att hålla vätske- och salt/mineralbalansen i kroppen när man tränar så ofta och så hårt som ni gör. Så det vore intressant att få veta om du tar något tillskott för att lösa det, eller om det fungerar bra med bara mat och massa vatten?

Fler :

3

Nico Musokes blogg: Nytt år och god fortsättning.

Shoo! Hoppas ni alla fått en strålande start på det nya året! För min del startade det rätt skönt med att ta körkort på årets andra dag. Inte tagit tag i det förrän nu och det känns riktigt skönt att ha det gjort. Vi glömmer att jag nästan

7

Nico Musokes blogg: Alliance!

Shoo! Mycket har hänt och många mil har flugits. Är just nu på Alliance med många av grabbarna från klubben. En perfekt resa som del av mina förberedelser inför nästa match på Vision i Stockholm 1/12! Ska inte ens börja berätta hur taggad jag är. Hoppas att många

15

Nico Musoke: På väg!

Shoo!

Vill börja med att tacka ALLA för det otroliga stödet. Det värmer. Påbörjat resan till Vegas