“”

Nico Musoke blogg: Härliga tider!

Shoo!

Vill tacka alla för det stöd jag haft innan och för gratulationerna efter senaste matchen! Resan i sig tillsammans med Sacha var helt fantastisk och Glasgow bjöd till och med på solsken. Det märktes att Henke Larsson fortfarande är kung även bland Rangers fansen. En riktigt mysig stad!

Inför matchen kändes allt riktigt bra. Jag kom in i helt rätt stämning och var riktigt taggad, utan att tända över. Senaste halvåret har träningen på klubben och hos oss på elitgruppen verkligen tagits till nästa nivå. Jag har ibland svurit, gråtit och sparkat lösa föremål åt helvete men när resultaten kommer känns allt värt det. Lätt! Någonstans gäller det också att kommma ihåg att ens tränare är en eller några som kommer få dig att göra saker du aldrig skulle göra själv- och för det ska man vara tacksam. Hur mycket det än suger just där och då. Haha, långt ifrån enkelt :-)

Min motståndare sköt lågt direkt. Fick försvara nedtagningen mot buren och jobbade sen på att vända och ställa honom mot buren. Satte några knän mot låren och försökte tynga ner och göra det så jobbigt för honom som möjligt. Jag visste att jag hade förberett mig på 25 hårda minuter och att jag skulle kunna pressa tempot. Kort därefter valde jag att ta ner honom och jag landade perfekt i side. Ingen stress, avancerade när jag fick läge och började mata slag. Växlade mellan mount och backmount. Hörde Sachas instruktioner tydligt och visste hur mycket tid jag hade kvar. Träffarna började ta styggt och när slutet var nära så var det bara att fortsätta ösa till någon kom emellena.

Jag vill tacka mina coacher Andreas, Max, Jesper och Sacha. Alla träningspartners i STHLM-SHOOTs elitgrupp och övriga medlemmar. Tack till min familj, min flickvän och vänner som alltid stöttar mig. Ett stort tack till Spitfire, ManoManagement, Ompu, Undisputed.se, PLM Ventilation, WNT, Shapetwister och Kimura.se. Tack till alla läsare som följer och stöttar. Och Norra B.

Ett stort grattis till min bror som tar studenten idag! Du gjorde det bror!!! :-) Ska möta honom vid utspringet. Sen blir det matkoma deluxe hemma hos morsan tillsammans med familj, släkt och vänner.

Ha en fin dag alla!

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • krim

  Go Nico!

 • Donnart

  Fett Nico! Du är såååå grym!

 • fyaym

  Bästa Nico!

 • http://www.kimura.se Simon Kölle

  Riktigt kul att följa din karriär! Imponerande.

 • Kroffe

  Grattis!

  Tränar du på heltid eller har du någon annan sysselsättning?

 • PLiindgren

  grymt! Hur gammal är du nu nico? Kan du nämna 3 saker som verkligen gjort att du står där du står idag?

  Grattis!

 • Nicholas Musoke

  Tack alla!:-)

  @Kroffe- Nej, jag jobbar också vid sidan om. Jag har kunnat styra och haft stor hjälp av sponsorer inför mina två senaste matcher som gjort att jag inte behövt jobba lika mycket. Annars är sommaren en period då jag jobbar betydligt mer, som det är för många andra fighters.

  @ PLiindgren- Tuff fråga men jag svarar;
  a) Mitt team. Duktiga tränare, träningskompisar, familj, miljö mm. Mycket som ryms med men samtidigt det som gör ett riktigt team.

  b)Jag älskar det jag gör. Missförstå mig rätt-långt ifrån alla pass känns så men utgångspunkten och grunden är glädje över att jag för göra något jag brinner för och i mångt och mycket är. Tror det blir svårt att orka med annars.

  c) Jag är villig att lägga ner det arbete som krävs för att nå mina mål. Inget kan ersätta den tid du lägger ner på något. Sen får man hoppas att det är på rätt saker;-)

  Luddiga svar men hey- det var en tuff fråga:-)

  Jag är 26 år.

 • http://wrestlemania32liveonline.com/ Wrestlemania32Live

Fler :

3

Nico Musokes blogg: Nytt år och god fortsättning.

Shoo! Hoppas ni alla fått en strålande start på det nya året! För min del startade det rätt skönt med att ta körkort på årets andra dag. Inte tagit tag i det förrän nu och det känns riktigt skönt att ha det gjort. Vi glömmer att jag nästan

7

Nico Musokes blogg: Alliance!

Shoo! Mycket har hänt och många mil har flugits. Är just nu på Alliance med många av grabbarna från klubben. En perfekt resa som del av mina förberedelser inför nästa match på Vision i Stockholm 1/12! Ska inte ens börja berätta hur taggad jag är. Hoppas att många

15

Nico Musoke: På väg!

Shoo!

Vill börja med att tacka ALLA för det otroliga stödet. Det värmer. Påbörjat resan till Vegas