980x240-ohmbet

Nico Musoke blogg: Kom igen Sverige + Instagram!

Shoo!

Ska börja träna igen imorgon. Har längtat helt galet och känner ett otroligt sug att komma tillbaka till mattan och lokalerna för att svettas, stångas och bli bättre helt enkelt. Har en plan över grejer att jobba på som jag kommer lägga till min arsenal. Det är det som är så fascinerande -det går inte bli fullärd! Finns alltid nya tekniker och sätt att tweaka gamla tekniker som tar utvecklingen framåt.

Har blivit mycket studentfirande senaste dagarna. Brorsan tog studenten förra veckan och syrran tidigare idag. Så jävla kul att se dom så lyckliga. Det ska ni vara också! Ett stort grattis och puss och kram till er båda!

Hoppas Sverige visar stilen om några timmar mot Ukraina. Hoppas kan vi alltid göra men fatta vilken folkfest om landslaget skulle gå långt. Hoppas… :)

Ni kan även följa mig på Instagram för korta uppdateringar i vardagen, ni hittar mig under namnet nicomusoke.

Sköt om er!

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
  • jonathan

    Grattis till dina syskon och roligt inlägg!

Fler :

3

Nico Musokes blogg: Nytt år och god fortsättning.

Shoo! Hoppas ni alla fått en strålande start på det nya året! För min del startade det rätt skönt med att ta körkort på årets andra dag. Inte tagit tag i det förrän nu och det känns riktigt skönt att ha det gjort. Vi glömmer att jag nästan

7

Nico Musokes blogg: Alliance!

Shoo! Mycket har hänt och många mil har flugits. Är just nu på Alliance med många av grabbarna från klubben. En perfekt resa som del av mina förberedelser inför nästa match på Vision i Stockholm 1/12! Ska inte ens börja berätta hur taggad jag är. Hoppas att många

15

Nico Musoke: På väg!

Shoo!

Vill börja med att tacka ALLA för det otroliga stödet. Det värmer. Påbörjat resan till Vegas