980x240-ohmbet

Nico Musoke blogg: Vinst!

Shoo!

Fan vad skönt med vinst! Matchen började enligt plan med mig som den som pressade. Ganska tidigt blev jag träffad över ögat och det blev en faktor man inte riktigt kan träna på eller förbereda sig för. Jag är glad över att jag trots detta  kunde hålla fokus och köra vidare utan att låta det ta över. Avståndsbedömningen och det vanliga synfältet var inte riktigt där.

Förberedelserna inför den här matchen hade gått riktigt, riktigt bra. Diego, Fernando och jag hade tränat som odjur inför våra matcher med hjälp av hela klubben. Händer alltid saker bortom ens kontroll men det är inte mycket att göra åt. Som byte av motståndare exempelvis. Till slut blev det för mig bara att jag var glad över att få match. Dagarna rann iväg och kände mig lättad när det visade sig vara klart.

Nu närmast väntar aktiv vila. Ska på återbesök för mitt öga i veckan och lägger upp träningen för sommaren därefter.

Ett stort tack till alla som hjälpt och fortsätter hjälpa och stötta mig på vägen. Tack till min flickvän, familj och vänner. Alla coacher, träningspartners och sponsorer.

Skickar kraft och god energi till Frida. Du är en champ!

Det här inlägget postades i Blogg, Nyheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.
 • Siwan

  Stort grattis nico!!! Vila upp ögat nu!

 • http://www.kimura.se Kaveh Sabeghi

  Bra jobbat i matchen Nico & kul med ett blogginlägg :)

 • http://www.undisputed.se/ Undisputed Crew

  Stort grattis Nico grymt jobbat! Ta en välförtjänt semester nu :)

 • Joel

  Det va grymt att se dig in action live. Grattis till vinsten!

 • Donnart

  Gött Nico, fantastiskt att se dig kriga igen! Grattis till vinsten!

 • Michell

  Stort grattis, grymt jobbat!

 • Rita Musoke Makubuya

  Congratulations, Nico.You are truly amazing!!

 • Adem

  Bra gjort bror! Grattis!

 • Göran Ekevär

  Nico jag blir så djävla glad när jag läser om dig. Alla styrka från mig!
  Kärsby IF behöver sin back!
  Göran Musikhuset Norsborg

 • Johan

  Grattis till vinsten. Riktigt snygg armbar!

 • Donnart

  Abooooou! Såg just matchen, fyfan vad bra du är!!! Puss & Kram :)

 • Stefan

  Vilken debut i UFC! Grattis!

 • SelassiE

  Så nice Nico !! Kan inte få en bättre debut fan. Good Luck

 • johan

  Grattis och lycka till i framtiden! Skrek av lycka och gjorde min första frivolt

 • Richie

  Grattis ! avslut i första är ruggigt bra.

 • Daniel Larsson

  Jag trodde det blev förlust?

 • x

  Läs blogginlägets datum

 • 1897

  grymt.. UFC snart ? :)

 • hythtyhtyhtyhty

Fler :

3

Nico Musokes blogg: Nytt år och god fortsättning.

Shoo! Hoppas ni alla fått en strålande start på det nya året! För min del startade det rätt skönt med att ta körkort på årets andra dag. Inte tagit tag i det förrän nu och det känns riktigt skönt att ha det gjort. Vi glömmer att jag nästan

7

Nico Musokes blogg: Alliance!

Shoo! Mycket har hänt och många mil har flugits. Är just nu på Alliance med många av grabbarna från klubben. En perfekt resa som del av mina förberedelser inför nästa match på Vision i Stockholm 1/12! Ska inte ens börja berätta hur taggad jag är. Hoppas att många

15

Nico Musoke: På väg!

Shoo!

Vill börja med att tacka ALLA för det otroliga stödet. Det värmer. Påbörjat resan till Vegas