980x240-ohmbet

Nico Musoke: snart tillbaka i Stockholm!

Shoo!

Uttagningarna var i måndags och jag måste säga att det kändes riktigt bra. Nu gäller det bara att hålla tummarna och vänta på samtal som förhoppningsvis kommer i veckorna. Det var inte lika mycket folk på uttagningarna som jag kanske väntade mig men det var mycket vilja samlat under ett och samma tak.

Sitter på hotellrummet och försöker få tillbaka andan efter ett pass på hotellets gym. Det finns löpband och ja, det finns massor av sätt att plåga en själv eller någon annan med hjälp av dessa. Helt färdig och senare blir det en fet middag med bio som avslutning. Såg Lawless tidigare i veckan och kan varmt rekommendera den! Forrest i filmen är en sjuk karaktär och spelas riktigt bra av Tom Hardy.

Vi var ute på en liten roadtrip i två dagar och vi hann besöka Zion National Park i Utah och Grand Canyon i Arizona. Båda var helt fantastiska upplevelser på sitt sätt. Det var ett skönt avbrott och kontrast till Las Vegas. Har du möjlighet att uppleva Grand Canyon- just do it!

 

Packar väskorna ikväll och planet tillbaka går imorgon via Chicago och London. Vill än en gång tacka Spitfire, Undisputed, Sthlm Shoot och Ompu som bidragit till att göra denna resa möjlig. Ett stort tack till alla er för ert stöd!

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.
 • http://www.undisputed.se/ UNDISPUTED.SE

  Grymt, lycka till :)

 • Brocowich

  Grand Canyon är ball, det kan dock bara upplevas på plats som alla andra balla platser. En film eller foto kan inte förmedla känslan eller utsikten.

  Tränade ni på någon klubb i Vegas, finns ju några balla.

 • Calle K

  lycka till!

 • http://www.ompustore.com Ompu

  Grymt jobbat Nico. Nu håller vi tummarna. Oavsett vad som händer så är jag övertygad om att man har fått upp ögonen för dig.
  Magnus/OMPU

 • LW

  Du kommer komma med så är det bara!

 • http://mmaViking.com Ryan O

  Good luck Nico!

Fler :

3

Nico Musokes blogg: Nytt år och god fortsättning.

Shoo! Hoppas ni alla fått en strålande start på det nya året! För min del startade det rätt skönt med att ta körkort på årets andra dag. Inte tagit tag i det förrän nu och det känns riktigt skönt att ha det gjort. Vi glömmer att jag nästan

7

Nico Musokes blogg: Alliance!

Shoo! Mycket har hänt och många mil har flugits. Är just nu på Alliance med många av grabbarna från klubben. En perfekt resa som del av mina förberedelser inför nästa match på Vision i Stockholm 1/12! Ska inte ens börja berätta hur taggad jag är. Hoppas att många

15

Nico Musoke: På väg!

Shoo!

Vill börja med att tacka ALLA för det otroliga stödet. Det värmer. Påbörjat resan till Vegas