MMA - 320x320 - SE

Nico Musokes blogg- beach 2013?

Shoo!

Riktigt skönt med fredag och snart helg! Själv så har jag 2 pass kvar innan helg, men känslan på fredagar är alltid speciell.

I veckan kom ett mejl om att jag & min flickvän blivit erbjudna visning på en hyreslägenhet, trodde knappt mina ögon när jag läste mejlet. Idag ägde visningen rum.  Det var dock inte bara vi som fått erbjudandet. 29 andra hade fått samma mejl. Snacka om att väcka hopp för att sedan döda det på direkten. Det är riktigt knas med bostadssituationen i Stockholm. Så om någon har en lägenhet över, säg till ;)

Nu över till träning. Här kommer två videoklipp med inspiration till din träning:

YouTube Preview Image YouTube Preview Image

 

Ni vet väl att jag även jobbar som personlig tränare? Jordan Burroughs är sjukt imponerande men med mig som tränare blir dessa övningar och rörelser en lätt match ;) Jag har än så länge möjlighet att ta emot fler kunder. Mejla mig vid intresse på nico@nicomusoke.com

Just det- Edgar, Evans, Fitch, Benavidez :)

Trevlig helg!

För att delta i våra facebook tävlingar rörande UFC Sweden, gilla oss på facebook här

Det här inlägget postades i Blogg, Nico Musoke och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.
 • Johan

  Shit får komplex av övningarna :/

 • Donnart

  Sjuuuuka övningar!

 • Gustav Sjölund

  Jordan Burroughs var riktigt spänstig!
  Alltid lika kul att läsa din inlägg Nico! :)

 • Totte

  Varför göra så komplicerade övningar?Jag har hört att det är bättre att de mer basic övningarna som marklyft, squats, bänkpress ger bättre resultat än avancerade övningar.

  • Mårten

   Beror helt på vad du ska göra. Det finns en anledning till att gymnaster inte bara kör skivstångsträning.

   Vill man bli bra på något så ska man träna just det. Tränar du marklyft så blir du bra på att lyfta en skivstång från marken. Ska du lyfta en människa från marken så är det bättre att träna på dockor/människor.

   Sen är det ju roligare också.

   • Calle

    Det finns nästan ingen elitbrottare som inte tränar väldigt tung marklyft, knäböj osv. Det är inte ens komplement övningar utan det är saker man SKA göra för att öka sin kropps egen förmåga att producera mer hormoner och göra sig själv starkare.

Fler :

3

Nico Musokes blogg: Nytt år och god fortsättning.

Shoo! Hoppas ni alla fått en strålande start på det nya året! För min del startade det rätt skönt med att ta körkort på årets andra dag. Inte tagit tag i det förrän nu och det känns riktigt skönt att ha det gjort. Vi glömmer att jag nästan

7

Nico Musokes blogg: Alliance!

Shoo! Mycket har hänt och många mil har flugits. Är just nu på Alliance med många av grabbarna från klubben. En perfekt resa som del av mina förberedelser inför nästa match på Vision i Stockholm 1/12! Ska inte ens börja berätta hur taggad jag är. Hoppas att många

15

Nico Musoke: På väg!

Shoo!

Vill börja med att tacka ALLA för det otroliga stödet. Det värmer. Påbörjat resan till Vegas