Nyheter

Nikolija Milosevic vinner EM-guld på IMMAF European Championships 2022

Av

Daniel Schälander

01/10/2022
Nikolija Milosevic vinner

Världsmästaren Nikolija Milosevic utökade meritlistan med ett EM-guld i Venedig.

IMMAF European Championships 2022 – Nikolija vinner EM-guld

GBG Macs Nikolija Milosevic fick idag ännu en fjäder i hatten på sin redan imponerande amatörkarriär när hon besegrade Polens Paulina Kontna på finaldagen i Europamästerskapen. Detta blev alltså Nikolijas andra mästerksapsuld i IMMAF, som anses vara den ledande MMA-organisationen för amatörer, efter att hon bärgade VM-guld i Abu Dhabi i januari tidigare i år.

Nedan finner ni matchrapporten.

Rond 1

Nikolija inleder starkt och hittar tidigt distansen för att kunna träffa med både tunga slag och sparkar. Paulina dyker in för nedtagning men Nikolija läser försöken bra och lyckas stoppa dem relativt lätt. Nikolija hamnar överst i turtle när hon försvarat en nedtagning och bombar ner slag. Domaren går in, men inte för att avsluta matchen utan för att varna Nikolija då han anser att flera av slagen träffat i bakhuvudet, vilket är otillåtet. Det blir omstart på fötterna innan ronden tar slut. Inget poängavdrag. Första ronden helt klart till Nikolija enligt undertecknad.

Rond 2

Paulina får ner Nikolija från clinchen tidigt i ronden men Nikolija är snabb på att jobba in en offensiv och smyger in en triangel. Hon lyckas inte få strypet men tar istället tillfället i akt att skicka in en sisådär fyrtio obesvarade hammer fists i Paulinas tinning innan domaren har sett nog och stoppar matchen.

Nikolija Milosevic vinner på TKO i den andra ronden och tar hem EM-Guld till Sverige!

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök