UFC

Odds och speltips inför Guram Kutateladzes match i UFC

Guram Kutateladze

– Den här artikel är i samarbete med Unibet –

Guram Kutateladze förväntas dominera i samband med helgens match mot Elves Brener.

Guram Kutateladze är nivåer över Elves Brener

Inför helgens match mellan Kutateladze och Brener finns det en tydlig favorit att hålla ögonen på. Kutateladze har ställts mot tuffare motstånd och är generellt den bättre fightern än Brener. Därför kommer han kliva in i buren som storfavorit och förmodligen se till att avsluta matchen på ett imponerande sätt, oavsett om den utspelar sig stående eller på kanvasen.

Med tanke på Kutateladzes imponerande prestationer och skicklighet är det svårt att se förbi honom som annat än den dominerande kraften i denna match. Brener, å andra sidan, står inför en enorm utmaning då han aldrig har mött någon på Kutateladzes nivå tidigare. Det blir ett svårt hopp för Brener att övervinna.

Här kan läsaren ta del av matchkort, sändningstider och odds inför helgens gala.

Förväntad matchbild

Kutateladze kommer förmodligen att vilja göra ett ordentligt avtryck i denna match för att ytterligare öka farten på sin karriär. Särskilt efter en rad inställda matcher som ställt till det för svensk-georgiern. Han har även gått två extremt jämna domslutsmatcher i UFC och undertecknad misstänker att han nu kommer vilja ta sitt öda i egna händer. Han är en fighter som inte är rädd för att gå för avslutet och utnyttja varje möjlighet som ges. Han kan hitta avslutet via submission, men den närmaste vägen till seger i samband med helgens match är att hålla fighten stående. Kutateladze är bra på att hålla distansen och undvika att bli träffad. Samtidigt slår han hårt och hans volym är inte att leka med heller.

Brener har visserligen aldrig blivit avslutad, men att ställas mot en sådan motståndare som Kutateladze är en helt annan utmaning. Brener kommer att behöva visa upp en helt ny nivå av skicklighet och anpassningsförmåga om han vill ha en chans att konkurrera på samma nivå.U Undertecknad ser inte det framför sig.

Ett rakt vinnarspel på Kutateladze ger endast 1.15 gånger insatsen tillbaka och undertecknad ser inget spelvärde i dessa siffror. Att fighten tar slut innan poängdomarna blir inblandade känns desto mer lockande.

Under 2.5 ronder – 1.97 gånger insatsen tillbaka.

Föregående artikel

Sean O’Malley om Musk vs Zuckerberg – ”Kan inte skada varandra”

Nästa artikel

Ivana Širić Petrović har tränat med mästaren inför helgens debut i UFC

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök