17 June, 2024
Annons, Nyheter

Oddsboost: Fedor Emelianenko 12x pengarna som vinnare

Av

Vicktor Winquist

28/04/2018

I helgen går Bellator 198 av stapeln där den forne tungviktsmästaren i PRIDE, Fedor Emelianenko, ställs mot den forne tungviktsmästaren i UFC, Frank Mir. En spännande huvudmatch mellan en av de bästa tungviktarna genom alla tider, Emelianenko, som möter BJJ-experten Mir. De ställs mot varandra i den tredje kvartsfinalen i Bellator MMA World Grand Prixs tungviktsturnering.

I samarbete med Ohmbet har vi på Kimura lyckats få fram en oddsboost på ’the greatest of all time, Fedor Emelianenko, där oddset höjts från 2.04 till hela 12x pengarna! Ett helt galet spelvärde om du frågar oss! Emelianenko som gått hela 42 matcher i sin professionella MMA-karriär är lika vass stående som på marken. Han har vunnit 11 matcher genom knockout och 16 matcher genom submission(!). Ryssen Emelianenko har endast förlorat fem matcher i sin professionella MMA-karriär(!) och vunnit 36 stycken.

Missa inte chansen att ta del av Ohmbets fantastiska erbjudande – allt ni behöver göra är att följa de tre enkla stegen som ni hittar nedan.

 Kampanjen gäller enbart nya kunder och såhär gör du för att ta del av den:

Regler och villkor

  • Du måste vara ny kund hos Ohmbet
  • Ditt spel måste placeras innan matchstart
  • Ohmbets generella regler och villkor gäller

Skribentens kontakt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök