Okategoriserad

Oliver Enkamp avslutade Mark Lemminger efter tidiga motgångar

Oliver Enkamp sträcker upp handen efter vinst

I samband med Bellator 281 ställdes Sveriges Oliver Enkamp mot Mark Lemminger. Ta del av matchrapport och resultat i artikeln nedan.

Oliver Enkamp vinner via submission i tredje ronden

Enkamp inledde sin karriär i Bellator MMA med tre raka vinster och avslut. Stockholmsfightern kom senast från en domslutsförlust mot Kyle Crutchmer.

Rond 1

Vi fick se en brottningsorienterad första rond där Enkamp intog topposition vid flera tillfällen. Svensken hade dock svårt att åstadkomma någon skada på sin motståndare. Lemminger gick för en giljotin och Enkamp kunde försvara sig med lätthet.

Rond 2

Lemminger sänkte Enkamp tidigt i den andra ronden. Den förstnämnda sökte svenskens hals, men Enkamp kunde skaka av sig amerikanen och ta sig upp till en stående position. Lemmingers striking såg bra ut och Enkamp träffades av flera – till synes – hårda slag. Enkamp drog ned kampen till kanvasen och Lemminger hamnade på topp. Enkamp kunde inte ta sig upp och ronden avslutades på kanvasen.

Rond 3

Lemminger fångade en av Enkamps snurrsparkar och svensken hamnade återigen med ryggen mot kanvasen. Glädjen blev dock kortvarig för amerikanen, som fastnade i en buggy choke och tvingades klappa.

Resultat

Oliver Enkamp besegrade Mark Lemminger via submission (buggy choke), rond 3.

30-åriga Enkamp står nu med ett totalt matchfacit som lyder 11-3-0.

Föregående artikel

Paul Daley har gått sin sista MMA-match i karriären

Nästa artikel

Rose Namajunas påverkades vid förlusten av Sean Stricklands anklagelser mot pojkvännen

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök