Ovince St Preux submittar Okami med Von Flue Choke

Ovince-Saint-Preux-1025x640-PH-02

Det blev en enkel seger för Ovince St Preux under nattens huvudmatch mot hemmafightern Yushin Okami. OSP vann matchen via en ”Von Flue Choke” i början av första ronden.

Okami som steg in i sista minuten för den skadade brassen Mauricio Shogun Rua gick omedelbart på en nedtagning, som OSP försvarade och hamnade i japanens halvguard. När Okami försökte svepa OSP med hjälp av en giljotin kopplade OSP in sin patenterade Von Flue Choke och tog sig till sidposition där han ökade trycket mot Okamis hals. Den forne titelutmanaren i mellanvikt hann inte ens klappa utan somnade in, och domaren fick kliva in och stoppa matchen,

Detta var OSPs tredje vinst via Von Flue Choke.

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
 • Kewken

  Kollar man på reprisen så ser man att osp ”baitar” honom och sticker ner sitt huvud under hans arm och ger honom giljotinen och okami går rakt i fällan. Så fort osp känner att okamis arm går runt hans nacke så säger det bara pang och han låser fast okamis arm. Snyggt av OSP och en jättemiss okami, nästan pinsamt hur han går på den.

 • Lemiare
  • Hoobabalooba

   lol! Jävla veklingar på aftonbladet..

  • Styrbjörn

   Det är så cringe (Ja jag använder ordet, ring åklagarn) när man läser Aftonbladet eller Viaplays ”nyhetsinslag” om MMA. Båda överdriver och framstår som ett gäng casualfans som upptäckte sporten igår och kan ingenting. (Vilket i sig inte är fel om man inte skriver nyheter).

   Viaplay är ännu värre, clickbaitar på facebook hela tiden. ”HÄR SER NI HAN KNOCKA MOTSTÅNDAREN, OCH DET HAN GÖR EFTERÅT, OJ OJ OJ”. Usch, känner nästan för en dusch bara genom att skriva om det.

Fler Nyheter: