Nyheter

Paddy Pimblett STORFAVORIT inför matchen mot fanfavoriten

Paddy Pimblett

Oddsmakarna verkar inte ha mycket förtroende för Tony Ferguson längre som är massiv underdog inför matchen mot Paddy Pimblett.

En Tony Ferguson seger mot Paddy Pimblett ger nästan 4 gånger pengarna

Efter att matchen mot Paddy Pimblett annonserades har Tony Ferguson hela 3.80 i odds för en seger. UFC-gunstlingen Pimblett har i sin tur 1.29 i odds.

Lättviktarna drabbar samman vid UFC 296 den 16 december detta år. Matchens annonserande mottogs med blandade reaktioner från MMA-världen. Detta då många känner sig obekväma med att se Ferguson fortsätta fightas och dessutom mot ännu en på uppåtgående yngling som är obesegrad.

Ferguson har nu 6 raka förluster sedan 2020. Än värre är att den 39-årige amerikanen inte varit särskilt nära en seger i majoriteten av sina insatser.

Pimblett, 28, är obesegrad hitintills i UFC med fyra segrar. Han har inte kunnat gå en match sedan han kontroversiellt vann via domslut i december 2022.

UFC 296 äger rum i T-Mobile Arena i Las Vegas, Nevada. Huvudmatchen för galan blir titelmatchen i weltervikt Leon Edwards vs. Colby Covington. I den delade huvudmatchen får vi dessutom se flugviktsmästaren Alexandre Pantoja möta Brandon Royval i den delade huvudmatchen.

Ferguson var tidigare interimmästare i lättvikt efter att besegrat Kevin Lee i oktober 2017.

Föregående artikel

Ali Abdelaziz rasar mot P4P-rankingen efter tappet

Nästa artikel

Mike Tyson svarar Tyson Fury efter ”sveket”

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Sök