24 juli, 2024
Nyheter

Paige VanZant klar för fajt mot OnlyFans-modellen Elle Brooke

Av

Alexander Clausson

21/04/2024
Paige VanZant Elle Brooke

Den före detta UFC-stjärnan Paige VanZant är redo att göra en efterlängtad återkomst till kampsportsscenen, och denna gång är det dags för en match i ringen.

Från UFC till Misfits Boxing

På fredagen meddelade Misfits Boxing att VanZant kommer att stå ansikte mot ansikte med Misfits mellanvikt-mästaren Elle Brooke i huvudevenemanget för MF & DAZN: X Series 15. Matchen är planerad att äga rum lördagen den 25:e maj på NRG Stadium i Houston, Texas.

VanZant, som nyligen gjorde sin övergång från UFC till BKFC (Bare Knuckle Fighting Championship) år 2021, har varit frånvarande från tävlingsscenen i över två år. Hennes senaste match var mot Rachael Ostovich vid BKFC 19, där hon förlorade en domslutsmatch.


Under perioden mellan 2014 till 2020 tillhörde VanZant UFC. Vid ett tillfälle hade hon flest avslut i organisationens kvinnliga stråviktsdivision.

Paige VanZant möter OnlyFans-kollegan Elle Brooke

Å andra sidan har Elle Brooke gjort vågor inom kampsportscenen genom att erövra Misfits mellanviktstitel förra året med en imponerande tredje-ronds knockout-seger över Andrea-Jane Bunker. Brooke, med sin imponerande meritlista och erfarenhet inom sporten, är redo att möta VanZant och försvara sin titel med all sin kraft. Vid sidan av sin karriär som boxare är hon OnlyFans-modell och en del av den pornografiska filmindustrin. Även VanZant är aktiv på OnlyFans och hävdar att hon har tjänat mer på den plattformen än på sin karriär som fajter.

Skillnaden i erfarenhet och bakgrund mellan de två fighters har redan skapat en buzz runt matchen. Brooke har till och med öppet kommenterat på Misfits tillkännagivande och gjort narr av VanZant för att gå från UFC till en match mot henne.


Men det är inte bara huvudevenemanget som lockar till MF & DAZN: X Series 15. En spännande co-main event-match mellan den före detta NFL All-Pro-runningbacken Le’Veon Bell och Tristan Hamm kommer också att äga rum. Bell, som tidigare gått en match i Misfits och vann en domslutsmatch mot YouTubaren JMX år 2023, kommer att ställas mot Hamm i en kvartsfinalmatch i Misfits Cruiserweight Title Tournament.

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Jon Jones
Jon Jones reagerar på stora regelförändringen inom MMA
🥊 ’Vi måste radera det här ur historieböckerna’
saul canelo alvarez
Canelo Alvarez går match i Vegas samma datum som UFC Sphere
🥊 Två stora galor krockar med varandra
Muhammad Mokaev – ’UFC gillar inte min stil’
🥊 Går sin sista match på kontraktet med UFC
Francis Ngannou "The Predator"
Då återvänder Francis Ngannou till buren efter sonens död
🥊 Kan gå av stapeln i Saudiarabien
Belal Muhammad vs Leon Edwards
Belal Mujammad smutskastar Leon Edwards inför UFC 304
🥊 ”Han håller bara i bältet”
Allt inför Robin Roos titelmatch i Cage Warriors
🥊 Allt inför svenskens debut

Här kan du söka!

Search