Nyheter

Paige VanZant ryktas skriva på för Bare Knuckle FC

Nyligen gick Paige VanZant vad som nu verkar vara sin sista match för UFC och härnäst verkar det som att hon kan gå till organisationen Bare Knuckle FC.

Kan gå till Bare Knuckle FC

Sist vi kunde se Paige VanZant i oktagonen så fick hon erfara en förlust mot Amanda Ribas på UFC 251. Efter förlusten, som var den sista matchen på VanZants kontrakt med UFC, verkar det som att hon kommer att lämna organisationen och dessutom byta sport helt. Detta då det ser ut som att VanZant kan komma att gå till organisationen Bare Knuckle FC och där gå matcher i Bare Knuckle Boxing, det vill säga boxning utan handskar.

Blir inte den första UFC-fightern

Skulle flytten över till organisationen bli av för VanZant blir hon inte den första tidigare UFC-fightern att gå över till sporten då ett flertal fighters redan gjort detsamma. Några av de mest välkända exemplen är Conor McGregors lagkamrat, Artem Lobov, som förra året mötte den tidigare världsmästaren i boxning, Pauli Malignaggi. Även den tidigare stråviktaren i UFC, Bec Rawlings, har gått matcher för samma organisation som VanZant nu ser ut att vara på väg till.

VanZants senaste match för UFC resulterade i en förlust mot Ribas via submission i matchens första rond och ägde rum på UFC 251 i Abu Dhabi. Förenade Arabemiraten den 12:e juli.

Föregående artikel

Alexander Volkanovski vill inte ha ett tredje möte med Max Holloway

Nästa artikel

UFC 254: Alexander Volkov ryktas möta Walt Harris

Skriven av

Jonathan Damm

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök