Panelen om Anderson Silvas positiva dopingbesked: ”Det här var inget misstag”

Anderson Silva

Den tilltänkta matchen mellan den forne mellanviktsmästaren Anderson Silva och Kelvin Gastelum ställdes in då brassen testat positivt. USADA kunde den 10:e november meddela att Silva flaggats för en potentiell överträdelse i samband med en dopningskontroll.

UFC bekräftade händelsen senare samma dag, där det framgick att Silva är avstängd fram tills USADA kommit fram till ett slutgiltigt straff. Under onsdagens MMA-panel diskuterade panelen om vad som återstår av Anderson Silvas karriär efter det olyckliga dopingbeskedet. Men en sak de är överens om och det är att det inte var ett ”misstag” denna gång. Ni kan lyssna på vad de hade att säga om händelsen i klippet nedan.


Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
 • Ric _Ohet

  Eftersom ingen annan sagt något.
  Om detta är nedbrutet från PANELEN välkomnar jag denna lösning. Jag själv kollar aldrig på PANELEN men kan ni bryta ner era längre videos med era åsikter till små avsnitt i de rätta nyhetsflödet välkomnar iallafall jag detta, jag vet ni har mycket, myyycket (och långa utdragna sändningar) att säga, men utan ett ”index” orkar iallafall jag inte titta efter de små guldkornen ^^

 • Cogo

  David borde ju veta…

  • Ric _Ohet

   DB ^^ vad vill du säga? ^^

   • Cogo

    DB? Ja han har ju åkt dit för olagliga preparat… Samt titta på hans haka. Den har växt genom åren.

 • Realhastalamuerte

  Shurda är oskyldig. Silva har inte gjort det. Det är en konspiration mot världens bästa mellanviktare.

Fler Nyheter: