19 June, 2024
Nyheter

Pannie Kianzad skriver på kontrakt för motståndare i topp fem

Av

Alexander Clausson

05/05/2023
Pannie Kianzad

En av Sveriges högst rankade UFC fighters har skrivit på ett kontrakt för sin nästa match. Pannie Kianzad kommer ställas mot en topprankad motståndare.

Pannie Kianzad – ”Ses snart i topp fem”

Kianzad är på god väg att bli klar för sin nästa match. Via sitt Instagram-konto delade svenskan med sig av att hon har skrivit på ett kontrakt för att möta någon som befinner sig i topp fem, sett till UFCs officiella ranking för bantamviktsdivisionen.

Signed, sealed, delivered🖊️ See u guys soon in top 5

Vem kan då tänkas stå för motståndet? Mästarinnan Amanda Nunes är inbokad för en match mot den femterankade Irena Aldana. Julianna Peña, som är förstarankad i viktklassen, är skadad för tillfället. Den andrarankade Raquel Pennington tog hem en domslutsvinst över Kianzad så sent som i november, 2021. Därför känns ännu en matchning mot Pennington som osannolik i nuläget. Tredjerankade Holly Holm och fjärderankade Ketlan Vieira är dock inte inbokade för några matcher i nuläget och någon av dessa motståndare känns som troliga alternativ inför Kianzads nästa match.

Kianzad vann över den numera pensionerade Lina Länsberg i samband med hennes senaste fight. Sett till hennes sex senaste matcher har hon endast åkt på en förlust. Närmare bestämt den ovannämnda drabbningen mot Pennington. Svenskan står med ett totalt matchfacit som lyder 16-6-0.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök