Blogg, Nyheter

Pannie Kianzads blogg:

Av

Jaser Davari

28/11/2013

Veckan har bara rullat iväg och imorgon är det redan fredag. Vi har haft nya lektioner, inhandlat böcker samt bakat choklad kakor, gjort pannkakor och glass. Resultat är jag nöjd med dock var det svårt att få mördegen tunn, men ätbart va de.

Jag åker hem till hbg imorgon efter skolan, ska bli skönt efter en intensiv vecka. Det blir funktionell träning på FNF imorgon med Tobbe för att börja bygga upp kroppen igen efter alla skador samt sparring på lördag hos Kim. På tal om skador så har jag bestämt mig för att utnyttja dessa månaderna jag inte kommer fightas på för att fixa näsan samt lägga mycket fokus på mitt knä och helt enkelt få en starkare kropp. Jag hopas på att gå nästa match i feb-mars.
Nu checkar jag ut för kvällen och hoppas att andningen ger med sig under natten…..

Skribentens kontakt

jaser@kimura.se

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök