Blogg

Pannie Kianzads blogg: helgen och min nose-job

Av

Jaser Davari

25/11/2013

Uppe med tuppen för att få tillbaka rytmen sen helgen ballader hemma i hbg. Gröt, kaffe, vitaminer, pw. Har äntligen kommit igång med skolan, första veckan är gjord och är supernöjd med schemat som är generösa med sovmorgnar så man kan få lite morgonträning med:)
Bor i ett minimalt rum med en Norrköpingsbo vid namn Lisa Petterson. Det är tur att vi kommer bra överens för de känns som jag bara har en massa träningskläder och handskar överallt. Men måste säga att än sålänge är student livet helt ok! Tacksam över att jag fick en svensk roomie och vi trivs änsålänge i våra skolkläder och av varandras sällskap:)

I helgen åkte jag hem till hbg för lite jobb, mys med familjen och för att hejja på våra killar som tävlade i shootfighting på Fenix rising i stan. Först ut va en av mina käraste vänner Kevin som gick in och gjorde en grigarmatch som var grymt underhållande men såg sig besegrad efter 5 min av Gramoz. Näst ut är Patrik, hamnar i en tråkig grappling game där hans fulla potential inte visas, förlorar på poäng. Dock höjer Kaisho tempot med att släppa lös Karar som sänker sin motståndare genom att inleda med en hård höger uppercut och när motståndaren är på g ner, avslutar honom med en grym highkick! Karar winner by KO! Sist ut är underbara 2 m Anton som visar fin teknik på marken med underbara svep och sub låsförsök och han avslutar starkt för Kaisho, vinner på armbar 04.55!!! Grattis killar, ni är bäst.
För min egen del börjar mitt knä kännas en aning bättre och känner att jag vill börja öka träningen igen. Dock funderar jag på en annan sak som kanske Kimuras läsare eller fighters kunde hjälpa mig med. Jag har nästan en helt igen täppt näsa med ett snett näsben som behöver rättas till för att jag ska kunna andas fullt igen. Det börjar riktigt irritera mig då jag har jobbigast under nätterna med andningen. Någon där ute som har fixat till näsan och kan säga hur lång läkprocessen tar? Med tanke på sparring inför match och sånt. Hade varit tacksam för svar!:)

Skribentens kontakt

jaser@kimura.se

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök