Blogg

Pannie Kianzads blogg: Närmar mig mål

Av

Jaser Davari

08/04/2014

Kan nog utmärka mig själv som den lataste bloggaren på jorden. Men jag har viktiga saker på hjärtat nu så jag tänkte skriva av mig 🙂 Det har gått väldigt bra för Rumble för sista tiden, då vi hade 5 fighters på Cage Warriors i Köpenhamn nu i mars och alla segrade. Anna gjorde sin amatör-mma debut mot en irländsk föredetta vm-kandidat i amatör boxning och vann efter en jämn match på poäng.

Jon är fortfarande obesegrad som amatör efter sin vinst på armbar i första ronden. Mathias gjorde sin proffsdebut efter ett record på 7-1 som amatör och även här vann han i första ronden på rnc. Jag såg väldigt fram emot Damirs match då han fick möta sin första motståndares bror istället, John Maguire , föredetta UFC veteran. Det tog Damir knappt halva ronden att få tag på John och avsluta han med knä och gnp. Lätt den bästa prestationen jag har sett på länge. Kvällens höjdpunkt var då vår egen Nicolas Dalby möter Sergei Churilov. Första ronderna går lite fram och tillbaka, Sergei har en annorlunda stil och Nicolas försöker mest läsa av. Rond 4 får Nicolas äntligen en riktig träff med sin kända headkick, Sergei åker ner och matchen avslutas på tko. Välförtjänt arbete av Nicolas och kammar hem bältet. (foto: Palle Schultz)

10003513_10202363911193796_825501870_n 10151244_10202365591235796_1324302583_n

Jag själv började mitt camp inför Superior Challange i Helsingborg Maj 3 för några veckor sen. Nu är det drygt 4 veckor kvar och jag är helt uppe i varv redan. Jag vill att det ska hända nu. Nu. NU.

Det känns alltid så, jag vill att dagarna ska bara rinna förbi så all den hårda träningen är över. Missförstå mig rätt, jag älskar att träna och förbereda mig men för tillfället är jag som ett stort jävla blåmärke. Alla på klubben har varit grymma och hjälper mig varje dag. Till och med dagen efter de har fightats är de tillbaka på klubben och tränar. Känner mig lyckligt lottad att jag får så bra sparring. Det blir mycket fys och kondition hemma i Helsingborg och teknik träning, sparring och mental träning här i Köpenhamn. De sista 3 veckorna ska jag bara fortsätta köra på tills jag håller på att falla isär, för då vet jag att jag får vila sista veckan. Tanken att camp är över snart, och matchen närmar sig, skänker mig stor glädje.  Om ni inte har skaffat era biljetter än , gör de på biljetter till superior

Hela resten av veckan kommer fortfarande bestå av mycket burträning, clinch, sparring och mina kamrater från Kaisho kommer över en sväng till Rumble för gemensam sparring.

Ni kan följa vägen till Superior genom fotograferna: Raimo Gedda, Kristoffer Granath och Palle Schultz över fb eller över min instagram @panniekianzad

Senaste bilden togs med Kristoffer på Kaisho. Lite tåbira är det aldrig fel på.

Hoppas ni får en fin fortsatt tisdag!

10154687_1435256496714584_822196692_n

Skribentens kontakt

jaser@kimura.se

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök