Blogg

Pannie Kianzads blogg: Permanent boat trip

Av

Jaser Davari

20/10/2013

Yo Kimura

För tillfället hemma i Helsingborg gör jag mig redo för att flytta ut ur min lägenhet på söder så allt är kaos ända från ytterdörren till mitt kök.. Planerar på att vara ute i slutet på månaden och jag börjar skolan igen den 18 november. Jag flyttar ut för att jag  kom in på en skola i Köpenhamn och för några veckor sen tog jag beslutet av att även flytta till Danmark. Först tänkte jag pendla men efter långa funderingar, omvända relationer så känner inte att jag har något som håller mig kvar här i Helsingborg. Efter bott här i 15 år så känner jag att jag behöver förändra lite i mitt liv och tänka lite mer på mig själv. Sjukt förväntansfull som jag är är jag livrädd att jag inte ska trivas. Men jag behöver detta för att våga komma ut lite, så detta beslutet var egentligen inte svårt.

Fast det kommer göra lite ont endån…

Det är då jag tröstar mig själv med min senaste vinst på Pro FC 50 🙂

Tack alla för ert stöd, på fb, sms, twitter m.m

Mina sponsorer, Six Deuce, K.O Store HBG, Bodyshop och Lifetime clinic Stockholm.

Rumblesports & Kaisho, Nicolas som följde med och coachade, va en underbar vän som skötte alla situationer och känslor rätt. Du är en klippa och vi ska göra Ryssland part 2 snart! och såklart mina föräldrar som alltid stöttar denna hemska livsstil.

min match: del 1del 2

Peace!

Skribentens kontakt

jaser@kimura.se

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök