Blogg, Nyheter

Pannie Kianzads blogg: utslagen och hemlängtan

Av

Jaser Davari

31/01/2014

Ska Kimura.

Det var ett litet tag sen. Har haft en del att skriva om men tänker skylla det på lathet. Jag har äntligen landat på svensk mark och i mitt gamla flickrum. De senaste veckorna har varit väldigt upp och ner med skola och träning. Otroliga humörsvängningar , och dagarna varierade mellan att det gick grymt på träningen till att det är dags att bruka allvar Pannie. Dock har jag fått världsklass sparring av Klara Svensson en vecka i sträck, då hon har en uppkommande fight på g.
Jag själv då? När fan ska jag gå match? Mja tar nog ett tag till men snart kommer allt bli mer aktuellt. Börjar känna att det är dags att höja tempot så jag får saker och ting uträttade. Det är en viss styrka, explosivitet jag vill förbättra sen min senaste match. Även om jag var nöjd med min prestation sist, med tekniken och utveckligen så såg det lamt ut på stryke hållet. Jag kan bli överexalterad när jag väl får in en viss rytm eller teknik så jag glömmer lägga styrka bakom det. Det är något jag jobbar på, samt avslut. Jag blir ibland som en teknik junkie när det är en viss sub eller kombo som jag gillar. Det var ett tag jag va inne på det gamla hederliga armlåset som gick över till en gogoplata. Kolla in själva :Armlås till gogo
Det är nog fortfarande min favvoteknik.
Lite annan info som kan vara intressant för MMA lovers där ute: Dokumentären som Daniel Lopez har gjort om mig kommer ut i april och om ni inte har sett trailern till den så finns den här: Ett porträtt av en kvinna

Sov gott ute i dimman

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök