Blogg, Nyheter

Pannie Kianzads bogg: Lite äldre och inte ett dugg visare

Av

Jaser Davari

11/12/2013

God Onsdag!

Nä inte riktigt. Kom tillbaka i måndags från hbg efter en helg med god sparring och firande av min födelsedag. Hela 22 år blev jag.

Det var tur att jag ens kom hem pga av stormen och en massa tåg och färjor som blev inställda under dagen men det funkade bra förutom att vi blåste bort lite. Kan väl säga att jag blev lite stormförtjust 🙂 lol

Lördagen inleddes som sagt med 1,5 h sparring hos bästa Kim på Kaisho. Det kändes förvånansvärt bra och jag orkade alla ronderna med bra flås. Fick en tidigt födelsedagspresent också. Kim tänkte väl, Pannies näsa är inte sne och cuttad nog. Äsch, pondus på de…

 

Något som jag inte har varit bra med på sistonde eller alls är videoblogg. Klipp från sparring, olika pass m.m

Dock hittade jag ett klipp från en sparring innan min Pro Fc match och tänkte dela med mig. Motståndet på bilden är Astrid från en kickboxningklubb i Köpenhamn, Chin – gu. Om jag sparras med tjejer brukar hon och Anna från Rumble stå för slagsmålen. Astrid har bra tunga händer och många meriter inom kickboxning.

Om jag minns rätt, var detta en av mina sista ronder innan vila och match och känner att hela kroppen ville bara ge upp.

Check it out

Sparring innan kamp

Skribentens kontakt

jaser@kimura.se

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök