Nyheter

Paulie Malignaggi utmanar Conor McGregor i bare-knuckle-fight

Paulie Malignaggi och Conor McGregor boxningsmatch?

Paulie Malignaggi, 38, har siktat in sig på att lösa sin pågående konflikt med Conor McGregor. Malignaggi har inte för avsikt att göra detta genom att använda sig av sina boxningshandskar, eller inte ens med hjälp av de betydligt mindre MMA-handskarna. Han har nämligen utmanat UFC-stjärnan i en bare-knuckle-fight – knytnäve mot knytnäve.

Skrivit på för Bareknuckle FC

Malignaggi pensionerade sig från sin boxningskarriär i mars 2017 och var en återkommande karaktär i mediecirkusen kring boxningsmatchen mellan Conor McGregor och Floyd Mayweather Jr samma år. Störst uppmärksamhet fick Malignaggi efter en osmickrande sparringvideo på honom och McGregor började cirkulera på nätet. I videon ser man hur Malignaggi åker ned i backen efter en slagväxling. Enligt McGregors team handlade det om en nedslagning, medan Malignaggi hävdade att han blev nedknuffad.

I torsdags meddelades att den flerfaldiga boxningsmästaren kommer göra comeback inom kampsportsvärlden, Han har nämligen skrivit kontrakt med den relativt nystartade organisationen Bare Knuckle FC. Strax efter att denna deal nådde offentligheten passade Malignaggi på att utmana McGregor via sitt twitterkonto.

Malignaggi kan möta Artem

Att Malignaggi skulle få chansen att möta ”The Notorious” utanför UFC är minst sagt osannolikt. Ett substitut för Malignaggi skulla kunna vara McGregors sparringpartner och nära vän Artem Lobov, som även han är under kontrakt med Bare Knuckle FC sedan februari i år. Lobov har redan bokats in för sin första match inom organisationen och kommer där möta den tidigare UFC-fightern Jason Knight.

För sin första match inom organisationen är Malignaggi redo att möta, inte bara Lobov, utan vilken MMA-fighter som helst. Något som han berättade om i sin podcast ”Brooklyn to the world”.

 

Vem vill ni se Paulie Malignaggi möta i sin första match som bare-knuckle-fighter? Kommentera nedan om ovanstående fighters eller kanske något eget förslag!

 

Föregående artikel

Anthony ”Rumble” Johnson anklagas för hot – har fått kontaktförbud

Nästa artikel

UFC 237: Rose Namajunes vs Jessica Andrade – officiellt bekräftad

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök