Nyheter

Paulie Malignaggi hävdar att han endast gav ”34%” mot Conor McGregor – utmanar irländaren

Av

Ralph Nordahl

29/08/2017
McGregor Malignaggi

Conor McGregors krig med Floyd Mayweather är nu i det förflutna, men hans dispyt med den tidigare boxningsmästaren Paulie Malignaggi är dock inte över.

Malignaggis agg mot McGregor kommer från deras ökända sparringsessioner där UFC-mästaren har hävdat att han slog den pensionerade boxaren till marken. Irländaren har även hävdat att han var den bättre fightern under sessionen.  Även om det nu finns en del bevis på att irländarens påståenden är åtminstone delvis sanningsenliga, så fortsätter Malignaggi att förneka McGregors beskrivning.

Den amerikanske boxaren går nu vidare med att utmana UFC-mästaren om en uppgörelse i ringen.  Malignaggi medverkade i måndagens sändning av The MMA Hour där han sa följande:

 I don’t like the guy, I never will like the guy, personally I think he’s a scumbag.

Just the fact I could sink my fist into his face – I would love that. The fact I could get him looking like the sissy that he is – I would love that.

Malignaggi hävdade sedan att han endast gav McGregor 34% av sin fulla kapacitet under sparring sessionerna, och att om han inte lyckas knocka UFC-mästaren i det eventuella mötet, så bör irländaren tilldelas en del av Malignaggis lön.

That was me [sparring] at 34%. If Conor doesn’t get stopped by me, I should give up a portion of my purse.

I told you the 1st time I sparred Conor, I wasn’t able to get a lot of punches off because I was out of shape.

Det återstår att se om det till slut blir ett möte i ringen mellan Malignaggi och McGregor.

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök