Nyheter

Sean Strickland pikar Paulo Costa – Får svar på tal

Sean Strickland Paulo Costa

Sean Strickland (26-5) utmanade Paulo Costa (14-2) på sin Instagram. I samma meddelande passade han på att pika UFC-kollegan. ”Borrachinha” svarade med ett kaxigt inlägg.

Sean Strickland utmanar Paulo Costa – ”Jag köper vinet”

Sean Strickland är en kontroversiell figur inom MMA-världen. Flera gånger har han upprört fans och andra fighters genom sina ocensurerade uttalanden. Nyligen fick han sig en ovän i mellanviktaren Paulo Costa. Detta då Costa inte uppskattade ett skämt Strickland gjorde i samband med sin utmaning till honom.

Instagram uttryckte Strickland intresse för att möta Costa. I kommentaren stod det att han ”köper vinet”, något som refererar till en gång Costa påstod att han förlorade en match på grund av en bakfylla.

I think me and [Paulo Costa] should do the man dance? I’ll even buy the wine… What do ya’ll think?

Costa ger svar på tal

Costa svarade på utmaningen i ett inlägg på Twitter. Där skrev han att Strickand har ”permanent hjärnskakning” som får honom att använda gamla skämt. Trots dissen tror han att Strickland ”djupt, djupt, djupt” ner är en fin kille. Men att alla slag mot huvudet tagit ut sin rätt.

Vem tror ni skulle vinna ifall de två möttes i buren?

Föregående artikel

Laura Sanko debuterar som kommentator för UFC – Första kvinnan på 30 år

Nästa artikel

UFC jobbar på Max Holloway vs. Arnold Allen

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök