Nyheter

Paulo Costa i twitterbråk med Derek Brunson

Av

Hugo Lindström

01/04/2022
Derek Brunson och Paulo Costa

Paulo Costa (13-2) har skaffat sig en och annan fiende efter diverse uttalanden och påhopp. Nu utmanar han Derek Brunson (23-8) med ett syrligt inlägg på Twitter.

Paulo Costa om Derek Brunson: Tänker du fly eller acceptera?

Paulo Costa har den senaste tiden kritiserats för sina kontroversiella påhopp och uttalanden. Den senaste att hamna i bråk med ”Borrachinha” är Derek Brunson. Paulo Costa skrev på sin Twitter att Sean Strickland (25-3) ”gav upp” och att det nu är Brunsons tur att acceptera en match mot honom.

Now it’s time to Derek Brunson runway or accept. Sean gave up. Brunson?

Nu är det dags för Brunson att fly eller acceptera. Sean gav upp. Brunson?

Brunson ger svar på tal

Brunson var snabb med att förvandla den enskilda kommentaren till ett replikskifte. Han svarade med att påpeka Costas vikt, att han hör hemma i tungvikten. Detta baserat på Costas senaste match där han missade vikten, något som ledde till en ändring av viktklass. från mellanvikt till lätt tungvikt.

Men inlägget sträckte sig längre än så. Brunson påstår sig ha försökt möta brasilianaren flera gånger, men utan resultat. Utöver det skriver han att han inte har något intresse av en match mot Costa.

@BorrachinhaMMA focus on your own weight class . You’re a heavyweight . I tried to fight you multiple times . Your disappeared until I got a fight . I’m not fighting soon, I’m working on my craft . I’m waiting on your 2nd heavyweight fight . Paulo Pasta.

Borrachinha (Costa) fokusera på din egen viktklass. Du är en tungviktare. Jag har försökt möta dig flera gånger. Du försvann tills jag fick en match. Jag kommer inte att slåss inom en snar framtid, jag jobbar på mina färdigheter. Jag väntar på din andra match i tungvikt. Paulo Pasta.

Sedan dess har de två turats om med förlöjligande inlägg om varandra. Bland annat laddade Brunson upp en redigerad bild på Costa där han refererade till honom som ”en orankad tungviktare”.

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök