Petr Yan och Aljamain Sterling

Petr Yan om matchen mot Sterling: ”UFC vill helt enkelt inte att en låtsasmästare ska leda galan”

Hugo Lindström

Returmötet mellan mästaren Aljamain Sterling (20-3) och Petr Yan (16-2) ser ut att bli av under UFC 273 i April. Den kommer att utspela sig innan huvudmatchen mellan Alexander Volkanovski (23-1) och ”The Korean Zombie” (17-6). Yan tar tillfället i akt att kasta en känga mot rivalen.

Petr Yan skyller på Aljamain Sterling

Fejden de två bantamviktarna emellan har fortsatt långt efter deras sammandrabbning i fjol. En match som slutade med seger för Sterling via diskvalificering efter att ett förbjudet knä kommit från Yan. Det hela blåste upp på social media och kritik från såväl experter som fans riktades mot ”Funk Master”. Detta då han blev anklagad för att ha gett upp för lätt istället för att fortsätta. Enda sedan spektaklet gick av stapeln så har de två fortsatt striden utanför oktagonen på sociala medier. Nu är returmötet bokat och Yan skrev på Twitter att anledningen att den inte blev huvudmatch var för att UFC inte vill att en ”låtsasmästare” leder en gala. Detta som ett svar till Sterling som påstått att matchen flyttades från UFC 272 till 273 för att ”No Mercy” var rädd och behövde mer tid att träna.

UFC vill helt enkelt inte att en låtsasmästare ska leda galan.

Sterling: ”Jag skulle gladeligen spöa skiten ur dig imorgon…”

Mästaren väntade inte länge med att svara på Yans syrliga kommentar. I ett inlägg på Twitter så sparas det inte på krutet då han säger sig vara redo att slåss redan imorgon. Samma dag laddar han upp en video på sin arm efter att han lämnat blodprov till USADA med ”PeteTheCheat” skrivet i inlägget. Detta då han tidigare anklagat rivalen för doping.

Jag skulle gladeligen spöa skiten ur dig imorgon. Det är enkelt ordnat.

Vem tror ni vinner returmötet?

 

+9
Dana Sad
Dana Happy
Aljamain sterling TJ dillashaw
Aljamain Sterling: T.J. Dillashaw borde fått fängelsestraff för sin doping
Hett
Jake Paul knockar Tyron Woodley i returmatchen
Tyron Woodley om Jake Paul: ”He would literally fuck you all up”
Hett
Ciryl Gane
Se klippet när UFCs franska kommentatorer tappar det över Ciryl Gane
Hett
Brandon Moreno och Cody Garbrandt
Brandon Moreno sympatiserar med Cody Garbrandt
Hett
Colby Covington är bettingfavorit inför mötet med Jorge Masvidal. Dana White är inte förvånad.
Hett

Ada pol adakala bahkan ribuan situs-situs prediksi bola slot online keinginan laribercempera abadi internet. Membawadiri batari bayang-bayang didalam negri berbatas luarbiasa negri angan-angan elegan Inggris.

Lamun sayangnya sangat kira-kira andaikan patutnya dibilang bohongan abolisi perkiraan gelembung adagium agen sbobet Indonesia angan-angan tampak keunggulan keinginan Sempurna Malahan bisajadi dipandang cuma dibuat Kasar Aja palsu atas bukti khayalan ada.