20 June, 2024
Nyheter

VIDEO: Politiker och tidigare MMA-fighter utmanade brottsvittne till slagsmål

Av

Hugo Lindström

15/11/2023
Politiker och ex-fighter utamanar vittne till fight

En tidigare MMA-fighter, idag verksam som politiker, utmanade ett vittne till att slåss. Detta under ett pågående förhör.

Politiker utmanade vittne

Att MMA är en sport med många udda karaktärer är sedan gammalt. Men trots det fortsätter folk med koppling till sporten att förvåna. Nyligen utmanade en politiker och tidigare fighter ett vittne till att slåss. Detta under ett pågående senatförhör.

Markwayne Mullin är senator i delstaten Oklahoma, USA. Innan han blev aktiv inom politik utövade han kampsport och gick tre proffsmatcher i MMA, varav alla slutade med vinst.

Det var under ett förhör med Sean O’Brien, VD för Teamsters, som situationen ägde rum. Mullin tog tillfället i akt och konfronterade O’Brien som tidigare under året uttalat sig negativt om honom. Detta i samband med ett separat möte.

I och med de senaste månaderna fortsatte bråket att eskalera. O’Brien skrev bland annat på Twitter att Mullin är en ”clown”, ”girig VD” och ”bluff”. Dessutom påbörjade han i inlägget det som kom att framkalla den starka reaktionen från Mullin som under deras senaste möte ställde sig upp och utmanade O’Brien till ett slagsmål.

Se en video på händelsen nedanför:

Tidigare presidentkandidaten bröt bråket

Närvarande i salen var Bernie Sanders. Han har vid två tidigare tillfällen ställt upp som kandidat för demokraterna inför presidentvalet.

När de två männen reste sig upp avbröt Sanders det hela och påpekade bland annat Mullins roll som senator.

”Folket skulle vara upprörda”

Under en intervju med Fox News motiverade Mullin sitt agerande med att Oklahomas befolkning skulle bli besvikna om han inte gjorde som han gjorde.

If i didn’t do that people in Oklahoma would be pretty upset with me

Vad är era tankar kring händelsen? Agerade Mullin korrekt efter förutsättningarna?

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök