Rafael Fiziev knockar Brad Riddell

Rafael Fiziev knockar Brad Riddell med snurrspark

Daniel Schälander

Det blev en stående uppvisning när Rafael Fiziev 11-1 och Brad Riddell (10-2) drabbade samman i Vegas.

Rafael Fiziev besegrar Brad Riddell med en spektakulär spark

Rafael Fiziev tar hem sin femte raka vinst efter en väldigt stabil prestation på UFC Apex i Las Vegas. Matchen utspelade sig stående men där tempot styrdes till stor del av Fiziev som kontrollerade mitten av buren. I mitten av den tredje ronden hittade Fiziev en lucka och lyckades pricka Riddell med en mycket vacker snurrspark.

Matchrapport – Rafael Fiziev vs. Brad Riddell

Rond 1

Båda inleder ronden i ett ganska lugnt tempo, man märker att det finns en ömsesidig respekt i det stående. När teknikerna väl fyras av så skickas de med ordentlig kraft. Det känns som att Fiziev är den som sätter flest rena träffar, men ronden kan gå åt båda hållen.

 

Rond 1 går till Rafael Fiziev enligt undertecknad.

Rond 2

Något högre tempo i den andra ronden och fortfarande bra med tryck i slagen. Fiziev träffar med en armbåge som öppnar upp Riddells ögonbryn. Som tur är blöder det inte särskilt mycket från cuttet. Fiziev är den som håller mitten i nästan hela ronden vilket gör att han kan leda tempot mer. Ännu en jämn rond men jag ser Fiziev som vinnare även här.

Rond 2 till Fiziev enligt undertecknad.

Rond 3

Läkaren tar en allvarlig titt på Riddells cut i rondvilan och säger att han kommer tvingas stoppa matchen om det blir värre. Riddell inleder med en nedtagning i början på den tredje ronden men lyckas inte säkra en position på marken, väldigt nära dock. Halvvägs in i ronden skickar Fiziev iväg en snurrspark som träffar klockrent i huvudet på Riddell. Brad går inte ner av sparken men ser uppenbart skakad ut och Herb Dean är snabbt inne och stoppar Fiziev från att följa upp med förödande slag.

Rafael Fiziev vinner genom teknisk knockout i rond 3

+1
Dana Sad
Dana Happy
Ciryl Gane Francis Ngannou
Francis Ngannou: Jag knockade Ciryl Gane med en huvudspark
Hett
Aljamain sterling TJ dillashaw
Aljamain Sterling: T.J. Dillashaw borde fått fängelsestraff för sin doping
Hett
Jake Paul knockar Tyron Woodley i returmatchen
Tyron Woodley om Jake Paul: ”He would literally fuck you all up”
Hett
Ciryl Gane
Se klippet när UFCs franska kommentatorer tappar det över Ciryl Gane
Hett
Brandon Moreno och Cody Garbrandt
Brandon Moreno sympatiserar med Cody Garbrandt
Hett

Ada pol adakala bahkan ribuan situs-situs prediksi bola slot online keinginan laribercempera abadi internet. Membawadiri batari bayang-bayang didalam negri berbatas luarbiasa negri angan-angan elegan Inggris.

Lamun sayangnya sangat kira-kira andaikan patutnya dibilang bohongan abolisi perkiraan gelembung adagium agen sbobet Indonesia angan-angan tampak keunggulan keinginan Sempurna Malahan bisajadi dipandang cuma dibuat Kasar Aja palsu atas bukti khayalan ada.