Rahmads Stromanis på Bulldog Fight Night 9

Rahmads Stromanis redo för tuffare motstånd efter vinsten på BFN 9

Marcus Carlsson

Rahmads Stromanis tar hem sin tredje raka vinst och är fortfarande obesegrad. Nu är han redo för tuffare motstånd oavsett organisation.

Rahmads Stromanis fortfarande obesegrad efter BFN 9

I fredags besegrade Rahmads Stromanis(3-0) Ukrainas Stepan Litvinenko(2-4) genom TKO. Inför matchen visste Rahmads ytterst lite om sin motståndare. Men det var inget som påverkade honom då han kände sig säker på sig själv.

Jag hade sett en video på hans stil. Lite hur han rör sig och vad han föredrar att göra. Och det var allt vi behövde veta.

De båda kom överens om att mötas i en catchweight på 72 kilo. Något som inte påverkade Stromanis trots att han vanligtvis slåss i lättvikt.

Det var inte så stor skillnad. När det är lättvikt ligger jag runt 70,8 så det är nästan 71 kilo. Så 72 blir bara ett kilo. Så det blir bara en lite lättare viktminskning.

Rahmads blev satt i ett armlås

Under matchen så blev Rahmads nedtagen men lyckades vända situation och hamnade istället i topposition. Men Litvinenko fick in ett bra armlås, som såg ut att vara slutet på Rahmads kväll.

Han fick mig i ett armlås och det var nära. Men jag hade kanske tjugo procent kraft kvar, så jag kunde hålla ihop mina händer. Men på ett tekniskt plan hade han låset.

Stromanis tog sig ur låset och kunde sedan ställa sig upp för att slänga sig på Litvinenko igen. Efter att ha landat ett sådant hårt slag i magen på Litvinenko att han gav ifrån sig ett ljud, satsade Stromanis allt och började mata slag. Men när domaren hoppade in tyckte han att det kanske blivit stoppat en aning tidigt.

Jag prickade honom i magen. Han kröp ihop och jag hörde hur han gav ifrån sig ett ljud. Så då började jag mata slag på honom. De stoppade nog matchen lite tidigt. De kunde gett honom lite mer tid att ta sig ur knipan. Men i slutändan hade jag nog bara slagit av huvudet på honom.

Rahmads vill möta någon motståndare med ett följeslag

Vad som händer i framtiden vet han ännu inte. Men oavsett vilken organisation han kör för är Rahmads redo för tuffare motstånd. Han känner att det är dags att ta sig an en motståndare som mer folk känner till.

Nu blir det tuffare matcher, mer seriösa motståndare. Men jag är redo. Det är dags att möta någon med ett välkänt namn. Någon som folk känner till. Det spelar ingen roll vilken organisation. Mina första två matcher var på Fight Club Rush och de är suveräna. Stor bur och det visas på UFC fightpass.

+1
Dana Sad
Dana Happy
Jake Paul knockar Tyron Woodley i returmatchen
Tyron Woodley om Jake Paul: ”He would literally fuck you all up”
Hett
Ciryl Gane
Se klippet när UFCs franska kommentatorer tappar det över Ciryl Gane
Hett
Brandon Moreno och Cody Garbrandt
Brandon Moreno sympatiserar med Cody Garbrandt
Hett
Colby Covington är bettingfavorit inför mötet med Jorge Masvidal. Dana White är inte förvånad.
Hett
Jorge Masvidal Colby Covington Chael Sonnen
Chael Sonnen: Matchen mot Colby Covington kan avsluta Jorge Masvidals karriär
Hett

Ada pol adakala bahkan ribuan situs-situs prediksi bola slot online keinginan laribercempera abadi internet. Membawadiri batari bayang-bayang didalam negri berbatas luarbiasa negri angan-angan elegan Inggris.

Lamun sayangnya sangat kira-kira andaikan patutnya dibilang bohongan abolisi perkiraan gelembung adagium agen sbobet Indonesia angan-angan tampak keunggulan keinginan Sempurna Malahan bisajadi dipandang cuma dibuat Kasar Aja palsu atas bukti khayalan ada.