17 juli, 2024
Days
Hours
Minutes
Seconds
Nyheter

Ralle Ralz om förlusten mot Megic Mike – ”Fick reda på regeln minuter innan match”

Av

Alexander Clausson

28/08/2023
Ralle Ralz

Under den gångna helgen ägde Allstars Fight Night 2 rum. I huvudmatchen ställdes Ralle Ralz mot Tiktok-stjärnan Megic Mike. Nu har den sistnämnda uttalat sig om matchen.

Ralle Ralz – ”Min gameplan försvann helt och hållet”

Megic Mike och Ralle Ralz ställdes mot varandra för en andra gång. Deras första möte ägde dock rum på en osanktionerad gala och eftersom de båda utövarna saknar tidigare kampsportserfarenhet fick den gångna helgens match gå i B-klass. En stor skillnad gentemot A-klass är att inga slag på marken är tillåtna.

Via ett inlägg på sitt Instagram-konto berättade fightern om att regelverket kom som en överraskning för honom. Det verkar som att Skånefightern var inställde på en proffsmatch, eftersom han hade tänkt att använda knän och armbågar mot sin motståndare. En del av regelverket fick han reda på dagen innan match, medan andra regler förmedlades först minuter innan fight.


Dagen innan fighten fick jag reda på efter att jag hade lagt ut videon på att jag skulle knäa honom att inga knän, armbågar eller grund and pound var tillåtet. Några minuter innan fighten fick jag till mig att man inte fick sparka över midjan, inte slå med någonting förutom kuddarna på handskarna, inte slå om han var nere på alla fyra, frontkicks endast mot mage, osv osv. Alla reglerna fick mig att bli väldigt osäker och min gameplan försvann helt och hållet… När jag knockade honom under Rond 1 så ville jag avsluta honom men alla reglerna gjorde mig väldigt osäker och jag ville till varje pris inte bli diskad igen så som jag blev senast, man hör jo själv hur chockad kommentatorn är utav att jag tillåter honom gå upp igen.

Megic Mike tog hem segern via slag i matchens andra rond. Under gårdagen släppte Kimura en segerintervju med Tiktok-stjärnan. Han berättade bland annat att vi inte har sett det sista av honom inne i buren.

”Han chockade mig”

Vidare berättade super tungviktaren om hur han borde förberett sig mer inför fighten.


Han Kom väl förberedd med 8 veckors trainingcamp med en coach och han chockade mig att han klarade mer än 1 rond på 3 min vilket jag inte alls var beredd på. Jag kom inte alls lika förbered och jag lät mig själv gå på alla rykten o skit och det fick mig att underskatta honom vilket resulterade i en förlust. Han vann välförtjänt simplare än så blir det inte. Jag mår väldigt bra, jag hade väldigt ont i foten dagen efter från en tidigare lättare stukning och fick ont i benet när våra ben krockade, något enstaka blåmärke och broccoli öra thats it.

Det är oklart om Ralle Ralz har för avsikt att återvända till burnen i framtiden.

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Jake Paul mot Mike Perry
Allt inför Jake Paul mot Mike Perry: Tider & matchkort
🥊 Influencer-stjärnan möter bare-knuckle-mästaren
Dustin Poirier pensionering
Dustin Poirier ger besked om framtiden i UFC
🥊 ”100 procent, garanterat”
Jake Paul Mike Perry(3)
Jake Paul ger kaxigt uttalande om Mike Perry
🥊 ”Skulle vilja ha hans attityd”
Georges St Pierre Nick Diaz
Georges St-Pierre ger besked efter inställda comebacken
🥊 ”En del av mig återvände i höstas”
Freddy Castro gör MMA-debut på Superior Academy – Motståndaren mötte tidigare Liam Pitts
🥊 Hypade thaiboxaren har gått flera matcher i Thailand och Kambodja
Jake Paul Mike Tyson
Team Jake Paul: Stjärnan rasande över Mike Tyson:s återhämtning
🥊 Legendaren har börjat träna igen

Här kan du söka!

Search