Nyheter

Rapporter säger att Dana White inte längre är inblandad i förhandlingarna kring Mayweather vs McGregor

Dana White är inte längre inblandad i förhandlingarna för matchen mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor enligt en officiell källa nära händelserna. Den anonyma källan bekräftade till Los Angeles Times Lance Pugmire att samtalen mellan UFC och Mayweathers team har inletts. UFC:s sida i förhandlingarna kommer att hanteras av UFC:s ägargrupp, WME-IMG.

Källan hävdar att UFC och Mayweathers manager Al Haymon arbetar mot att kunna boka in matchen till hösten.

Dana White har varit väldigt öppen och frispråkig gällande den föreslagna fighten och uttalade sig förra månaden med att han just då förhandlade med Mayweathers team. White hävdade även att han var väldigt inblandad i förhandlingarna som säkerställde Conor McGregors medverkan. White sade som följande till ESPN-journalisten Brett Okamoto:

As soon as [McGregor’s side] is done, we go to work. It will be me and (Al) Haymon, in Vegas or LA.

De nya rapporterna tycks visa på att White kommer att lämnas ute från fortsatta förhandlingar, då Ari Emanuel och WME-IMG nu tar över ansvaret för att matchen anordnas.

Föregående artikel

Oscar De La Hoyas svar till Dana White: Mayweather vs McGregor fight is going to suck

Nästa artikel

UFC Fight Night 110: Q&A med Robert Whittaker, Juliana Pena, Tyson Pedro och Dan Hardy

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Sök