Okategoriserad

Renato Moicano tvingas dra sig ur huvudmatchen

renato moicano segergest i bur

Renato Moicano förlorade just en stor möjlighet att ta ett steg mot den efterlängtade titelmatchen.

Renato Moicano ska ha dragit på sig knäskada

MMA Fighting bekräftade med källor med vetskap om situationen att Renato Moicano har tvingats ut ur matchen mot Arman Tsarukyan UFC Vegas 72 som skulle varit main event den 29 april i Las Vegas, Nevada. Nyheten rapporterades först av MMA Junkie.

Enligt källor så har Moicano dragit ur sig på grund av en knäskada. Det är ännu inte känt om en ny motståndare kommer hittas till Tsarukyan eller om en annan match kommer att uppgraderas till huvudmatch.

Moicano var tänkt att följa upp sin minnesvärda submission av Brad Riddell i november vid UFC 281. Efter detta genomförde brassen sitt tal till publiken som blev viralt i och med frasen ”Moicano wants money”. Den forne fjäderviktaren har 4-2 efter att flytta upp till lättvikt.

Tsarukyan är en av de snabbast stigande stjärnorna inom lättvikt då han vunnit 6 av sina 7 senaste matcher. I sin senaste match i december så vann han mot Damir Ismagulov via enhälligt domslut.

Föregående artikel

Brandon Moreno tar sig an ärkerivalen i titelmatch

Nästa artikel

Nate Diaz öppnar upp som underdog mot Jake Paul

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök